מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור רגישאיילת28/09/2013
היי,
מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מבעיות בעור, כל פעם משהו אחר..
הרבה פעמים יש לי אדמומיות, כמעט כל הזמן העור יבש מאוד ואף פעם לא נראה בריא.
ניסיתי כמובן את כל הקרמים של כל החברות אבל אף אחד לא הביא תוצאות..
האם יש דרך "פנימית" לטפל בבעיה הזו? לא דרך קרמים?
אשמח לשמוע.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור רגיש - תגובה
אמיר קלי30/09/2013בדרך כלל "עור רגיש" או עור יבש מטופל בהצלחה בטיפולים משולבים של רפואה סינית ותוספי תזונה.ישנם צמחים שמסוגלים להפחית את הרגישות העורית וישנם צמחים ותוספי תזונה שפועלים לשיקום העור(בדרך כלל על ידי "העשרת" התאים במרכיבי שומן בריא דבר שחסר בדרך כלל אצל בעלי עור יבש ורגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמיר קלי צודק, אני התחלתי לקחת
לילי30/09/2013לוטאין שזה תוסף תזונה (של סולגאר) שמפחית את החמצון של הליפידים - השומנים שאמיר דיבר עליהם ואחראים על גמישות ולחות העור, או כך לפחות הבנתי מהנתרופת שלי. התוצאות הן עור פחות יבש מבעבר, אם כי אני עדיין משתמשת בקרמים מתוך הרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
נוגה30/09/2013אולי באמת מדובר בתזונה.. בכל מקרה שווה לי לנסות כי כבר אין לי מה להפסיד..
אקבע תור עם נטורופת בהקדם.
שוב תודה! אעדכן אם אכן יהיה שינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)