מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליכן סקרלוזיסשגית21/04/2014
לדר קליי שלום רב!!
רציתי לדעת האם יש טיפול טבעי בליכן סקרלוזיס ללא סטרואידים?ומהי מידת ההצלחה?האם טיפול זה יכול לרפא את המחלה ?
בברכה ,
שגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן סקטלירוזיס
עדנה22/04/2014אין שום פתרון וחבל על הציפיות שלך
בתור אחת שסובלת כבר 5 שנים וניססתה הכל.
תמנעי מדרמובט אם אפשר זאת ההמלצה שלי.
ניסיתי רפואה משלימה ודיקור ללא שום שיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן סקטלירוזיס - תגובה
אמיר קלי22/04/2014שלום עדנה.יש לי ניסיון טוב עם אחוזי הצלחה גבוהים עד כה בטיפול בליכן סקלרוזיס.אני עובד גם בשיתוף פעולה עם גניקולוגית שמתמחה בין השאר בליכן סקלרוזיס בשם דר לב -שגיא.יכול להיות שהמטופלת שהגיבה פה אכן ניסתה רפואה משלימה ודיקור ללא הצלחה אבל אי אפשר להסיק מזה על כלל החולים כיוון שהניסיון שלי הוא לרוב מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן סקרלוזיס - תגובה
אמיר קלי22/04/2014שלום שגית .יש לי ניסיון טוב עם אחוזי הצלחה גבוהים עד כה בטיפול בליכן סקלרוזיס.אני עובד גם בשיתוף פעולה עם גניקולוגית שמתמחה בין השאר בליכן סקלרוזיס בשם דר לב -שגיא.יכול להיות שהמטופלת שהגיבה פה אכן ניסתה רפואה משלימה ודיקור ללא הצלחה אבל אי אפשר להסיק מזה על כלל החולים כיוון שהניסיון שלי הוא לרוב מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
שגית22/04/2014הליכן שלי לא מופיע כגרד אלא כאבים לאחר קיום יחסים תחושה שנחתכתי ולעיתים יוצא מעט דם.רופאים שמסתכלים טוענים שהליכן לא פעיל ולכאורה לא נראה לעין.לפני כשלוש שנים בעקבות התעקשות לביופסיה נקבע ליכן סקלוזיס.האם גם במקרים כאלה יש לך ניסיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות - תגובה
אמיר קלי27/04/2014אני מציע שתפני לדר אחינועם לב שגיא מומחית בתחום לבדיקה נוספת וכדי לקבל אבחנה מדוייקת יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מטופלת אצלה
שגית28/04/2014אני מטופלת אצל ד"ר אחינועם. וכדבריה הליכן לא פעיל ולא נראה. אני גם לא משתמשת סטרואידים בתקופה הזאת.
שאלתי האם יש טיפול כלשהו במקרה שלי-ז"א כאב/תחושת חתך ,שורף בעקבות קיום יחסי מין. והאם נתקלת בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
שגית08/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)