הצילו גם פה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו גם פה
    אנה
    16/05/2014

אני בת 24, לפני כחצי שנה או יותר אפילו הפסקתי גלולות דיאנה שהייתי לוקחת בשביל סידור מחזור ועשה לי גם פנים חלקות אבל מאז שהפסקתי הפנים שלי על הפנים
    בתקופה אחרונה נהיה לי מלא מלא פצעעים אדומים ואני מתביישת להסתכל על עצמי אפילו במראה אני שמה מק אפ גם שאני בבית
    לפני כמה ימים לקחתי מהרופא משפחה כדורי אנטביוטיקה וגל לשים בערב
    גל RET-AVIT והכדורים מינוציקלין
    מאז שהתחלתי את המשחה או ההכדור אני לא יודעת איזה מהם גרם לי , הפנים שלי נשרפות מכל דבר, שאני שוטפת בסבון פנים ושמה קרם פנים נשרפות ממש ונהיה לי גם פנים לגמרי אדומות כאילו נכוויתי גם
    אני כל כך נואשת אני כבר לא יודעת מה לעשות עם הפנים האלה
    ואני גם לא רוצה לחזור לקחת גלולות מכייון שזה משמין נורא והשמין אותי גם ואני לא בחורה רזה גם. ונהיה לי גם פנים ממש יבשות לגמרי במיוחד באיזור הפה מתקלף לי ממש
    תעזרו לייייי תמליצו לי על משו טוב להיפטר כבר מהאקנה הזאת סופיתתתתתת!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו גם פה

הוספת תגובה

• אקנה

דוד פרלה
    21/05/2014

אנה שלום,
    הרפואה הסינית: רואה באקנה ביטוי למצב של חום עודף בגוף המאיץ את התהליך הדלקתי . חום זה יכול להיגרם:
    חוסר איזון הורמונלי המתגבר עם מתחים היוצרים חסימות אנרגטיות בגוף.
    על ידי מזון שומני, מתוק, וחריף שיוצר הצטברות של חום ולחות במערכת העיכול, שמתבטא בסופו של דבר בעור.
    •על ידי מתח נפשי שגורם לחום ודלקתיות בגוף.
    • על ידי גורמים סביבתיים אקלימיים שמשפיעים על אלו שבגופם חום בעיקר בריאות, החום העודף מצטבר על פני העור והרקמות ויוצר את צורות האקנה השונות.
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא משחות טבעיות שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו