כתם בצורת עיגול מעט מעובה בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם בצורת עיגול מעט מעובה בפנים
    נעמה
    13/04/2008

אני בת 40 , בד"כ איל לי בעיות עור. יש לי כתם בצורת עיגול מעט מעובה בפנים (בקוטר ס"מ וחצי),בצבע ורדרד ,העור שם מיובש ומעט מקומט.

הייתי אצל רופאת עור היא לא ידעה מה זה בהתחלה אמרה סבוריאה, אחר כך היא אמרה שזה אולי משהו שבא במגע עם העור.
    בהתחלה היא נתנה לי:
    הידואגיסטן, כדי למרוח פעם ביום בערב
    אחר כך נתנה לי משחה ליובש אקווזם ,מרחתי 3 שבועות ולא עזר.
    לאחר מכם נתנה לי אולוקום, כדי למרוח 3ימים פעמיים ביום, אחר כך 4 ימים פעם ביום, ובוע יוםכן ויום לא.גם משחה זו לא עזרה, ואף הגבירה את היוברוע.ש.
    אשמח מאוד אם תעזור לי:
    מה זה יכול להיות? (אני חוששת במיוחד בגלל השמש)
    האם יש משהו טבעי שיכול לעזור לי ?
    רציתי לנסות את הקרם הצלה של מורז, האם הוא מתאים לפנים ? אני פוחדת שלא יעשה יותר גרוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתם בפנים

דוד פרלה
    14/04/2008

נירה שלום,
    התאור שלך יכול להתאים יותר לאטופיק דרמטיטיס- אקזמה אלרגית שבעונת שנה זו שכיחה מאד,הפריחה מאופיינת ביובש בעור. [ יכול גם להיות סבוריאה -למרות שזו מופיעה בדרך כלל בצידי האף ובמצח] , קרם טופיק מדיס של חברת קמדיס המבוסס על צמחי מרפא סיניים יכול להקל, אין לי ניסיון עם הקרם שאת שואלת עליו למצב זה. במידה וקרמים חיצונים לא עוזרים יש צורך בהתאמת טיפול פנימי בצמחים ודיקור העוזרים גם במצבים אלו.

בברכה

דוד פרלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...ועוד שאלה

לינוי
    15/04/2008

קיבלתי את המלצתך,וברצוני לרכוש את המשחה טופיק מדיס.
    אך לפני כן עוד שאלה: רופאת העור השניה שהייתי אצלה אמרה לי שהעור שם מעובה (אך מצד שני הוא קצת דק כנראה ממשחת האולוקום) , האם בכל זאת אני יכולה להשתמש במשחה שהצעת לי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דוד פרלה
    16/04/2008

נירה שלום,

כן את יכולה להשתמש במשחה, רפואה שלמה

דוד פרלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו