מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ומבט מהצד מרוחקמשה21/08/2014
שלום
יש לי נגע? פצע? סימן ? שלא התיחסתי אליו .גם צדדי וגם היה די שטוח . מזה הרבה הרבה זמן . (כנראה שנים )
על הלחי קצת מעל הלסת . (תמונה )
הייתי לפני שנה . וגם לפני חודשיים - אצל רופאי עור שבדקו מכף רגל עד ראש , כי יש לי הרבה נקודות נמשים וכו" .
הראיתי לרופאים גידול חום קוטר 1 סמ לפחות , במצח באותו צד , שאמרו שזה כלום ובאמת התקלף וחזר והתקלף והיום אין סימן .
ועל הנגע זה בתמונה המצורפת לא שאלתי ---אבל מקווה שראו ? ולא אמרו כלום.
או שהגיע זמנו או שגירדתי בטעות שבוע שעבר ?או החלק במכונת הגילוח שמוריד זקן (לא התגלחתי חודש ) פגע בנקודה זו שלשום וזה נראה כאילו אפשר לנדנדו ולהורידו .
קצת "התרומם " בלט ,יצא החוצה .
1) מה זה???
2)האם לנדנדו ולגרום לו ליפול?
או לשכוח ממנו לעוד כמה שנים עד לביקור רופא הבא ולהיזהר בגילוח בלבד.
אני לא נייד כרגע ולא יכול ללכת לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומבט מהצד מרוחק - תגובה
דוד פרלה27/08/2014דן שלום,
לא נראה כמו משהוא מדאיג ,אבל שווה להראות לרופא עור בשביל השקט הנפשי,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)