מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בקרקפתאורן31/03/2015
שלום אני בן 24.. מאז גיל 21 כשהשתחררתי מהצבא התחלתי להבחין בנשירה קלה בשיער...לא התייחסתי לזה יותר מדי אבל עם השנים זה פשוט התחיל לנשור בצורה בלתי רגילה..ולא סתם לנשור.. הקרקפת שלי שומנית בטרוף ומוציאה גושים עצומים עם הנשירה של השיער... הייתי היום אצל הספר והוא היה בהלם מזה הוא סירק לי את השיער והוציא מלא שערות וגושים של קרקפת..הייתי כבר אצל שלושה רופאים שמומחים לעור.. כולם אמרו שזה סבוריאה וקרקפת אדמדמה , כל רופא נתן לי סבון אחרי השתמשתי בכל סבון ושמפו אפשר שהם נתנו ושום דבר לא עזר... השיער עדיין ממשיך לנשור ואני באמת לא יודע מה לעשות כל החלק העליון של הראש לאט לאט נהיה יותר ויותר דליל בזמן שהצדדים מלאים בשיער... אשמח לקבל עזרה כלשהי או אולי רופא באמת מומחה שיוכל לטפל בדבר ולפחות לפתור את הבעיה בקרקפת...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בקרקפת - סבוריאה תגובה
דוד פרלה01/04/2015אורן שלום,
סבוריאה הינה תופעה שכיחה המתאפיינת בעור יבש עם קשקשת קלה המופיעים בד''כ בעור הקרקפת וצידי האף והמצח , בחורף בד''כ ישנה החמרה במחלה בגלל היובש , כאשר יש מרכיב דלקתי [ אדמומיות ] התופעה נקראת סבוריאה דרמטיטיס,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור טיפול חיצוני טבעי ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד במצבים אלה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצפון?
אורן01/04/2015תודה רבה על התגובה... אתם מכירים אולי רופא שמומחה לזה באזור הצפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצפון? - תגובה
דוד פרלה13/04/2015היי אורן לצערי לא מכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)