בעיה בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בקרקפת
    אורן
    31/03/2015

שלום אני בן 24.. מאז גיל 21 כשהשתחררתי מהצבא התחלתי להבחין בנשירה קלה בשיער...לא התייחסתי לזה יותר מדי אבל עם השנים זה פשוט התחיל לנשור בצורה בלתי רגילה..ולא סתם לנשור.. הקרקפת שלי שומנית בטרוף ומוציאה גושים עצומים עם הנשירה של השיער... הייתי היום אצל הספר והוא היה בהלם מזה הוא סירק לי את השיער והוציא מלא שערות וגושים של קרקפת..הייתי כבר אצל שלושה רופאים שמומחים לעור.. כולם אמרו שזה סבוריאה וקרקפת אדמדמה , כל רופא נתן לי סבון אחרי השתמשתי בכל סבון ושמפו אפשר שהם נתנו ושום דבר לא עזר... השיער עדיין ממשיך לנשור ואני באמת לא יודע מה לעשות כל החלק העליון של הראש לאט לאט נהיה יותר ויותר דליל בזמן שהצדדים מלאים בשיער... אשמח לקבל עזרה כלשהי או אולי רופא באמת מומחה שיוכל לטפל בדבר ולפחות לפתור את הבעיה בקרקפת...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בקרקפת

הוספת תגובה

• בעיה בקרקפת - סבוריאה תגובה

דוד פרלה
    01/04/2015

אורן שלום,
    סבוריאה הינה תופעה שכיחה המתאפיינת בעור יבש עם קשקשת קלה המופיעים בד''כ בעור הקרקפת וצידי האף והמצח , בחורף בד''כ ישנה החמרה במחלה בגלל היובש , כאשר יש מרכיב דלקתי [ אדמומיות ] התופעה נקראת סבוריאה דרמטיטיס,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור טיפול חיצוני טבעי ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד במצבים אלה,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצפון?

אורן
    01/04/2015

תודה רבה על התגובה... אתם מכירים אולי רופא שמומחה לזה באזור הצפון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצפון? - תגובה

דוד פרלה
    13/04/2015

היי אורן לצערי לא מכיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו