מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואקוטן,הפסקה וחזרה.דחוף!מיכל01/05/2008
שלום.
נגלה מקרה של שעלת אצלי בכיתה.לשם כך,משרד הבריאות נתן הוראה לתן אנטיביוטיקה לכול השיכבה.אני לא זוכרת איך קוראים לכדור.אך זה נוגד את הרואקוטן ואני צריכה להפסיק את הרואקוטן למשך 10 ימים עד גמר הטיפול האנטיביוטי.
רופא העור שלי אמר שאין עם כך שום בעייה,להפסיק ל10 ימים ולחזור חזרה בשל האנטיביוטיקה אשר אני צריכה לקחת .
יש לי כמה שאלות:
א'-)כשאר התחלתי את הרואקוטן יצאו לי פצעים על הפנים.האם כשאני יקח עוד פעם תרואקוטן אחרי 10 ימים יצא לי שוב פצעים אלו?
ב-)אמרתי לרופא העור שלי,שקראתי איזה שהיא כתבה על מישחה שהיא מעלימה צלקות ועוזרת באדמומיות,מישחה שמה מדרמה\דרמה,אני לא ממש זוכרת.האם באמת ההמישחה עושה נפלאות ובאמת מעבירה את הצלקות והאדמומיות? אך הרופא אמר לי שצריך לקחת את המישחה לאחר כמה זמן בטיפול ברואקוטן,למה?האם אי אפשר לקחת אותה עכשיו כשאני עכשיו עם הרואקוטן?,?
ג-)לאחר כמה זמן האדמומיות עוברת?או הצלקות?מהו הזמן ההכי ארוך שזה יכול להעביר את האדמומיות והפצעים , עם המישחה (מדרמה,דרמה אני לא זוכרת איך היא נקראת),או בלי המישחה?
ד-)כמה זמן לאחר הרואקוטן אפשר לחזור לספורט,כושר וכו',..?
ה'-)האם הרואקוטן מגביר את התאבון?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
דוד פרלה02/05/2008יעל שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית BEOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)