הבשר שלי בוער, הכל התחיל מגירוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבשר שלי בוער, הכל התחיל מגירוד
    ZRZ
    19/08/2015

לפני כאיזה שלוש חודשים החל אצלי גירוד מסתורי ופתעומי באיזור מסוים בזרוע השמאלית, זה גירד כאילו מגרד מעקיצה, באיזור מסוים אבל לא היה שום סימן לעקיצה או נפיחות של עקיצה, הגירוד המוזר החל להמשיך שבועות, בסופו של דבר הופיעו כמה אבעבועות קטנטנות באיזור הגירוד עם טיפת מוגלה ירקרקה בחלקן אך רובן כבר נעלמו. אחרי כמה זמן הרגשתי ששני הזרועות שלי החלו לבעור, כאילו משהו בוער בתוך הבשר כבר מתחת לעור, ואז זה עבר לשאר הגוף, בעיקר ללחיים העליונות והשוקיים. והמקום בו זה הכי בוער זה שני הזרועות, הזרוע הימנית גם החלה לקבל גירוד במקום דומה אבל ממש קצת בהשוואה לזרוע השמאלית. שמתי לה שנייתה לי פרנויה מוגברת ורגישות לחום, הרמות של ההרגשת הבעירה משתנות, זה מוקל בעיקר כשמודלף מזגן בבית ומוחמר כשאני מבלה כמה זמן בחוץ מתחת לשמש ואז חוזרת ואני מרגישה שהבשר בוער, לפעמים אני מרגישה צורך לרחוץ את הזרועות במיים קרים או לשים עליהם קרח. האיזורים הנגועים עצמם לא מורגשים חמים במיוחד אבל אם לגעת בהם עם כף יד למשל שיש בה חום גוף די גבוה אז אני מרגישה יותר לא נעים מכרגיל. אני לא מבינה מה יש לי ואיך קיבלתי את זה, הבשר מרגיש דלקתי ובוער, יש לכם מושג מה זה יכול להיות? איזה בדיקות אני אמורה ללכת לעשות כדי לברר גם כן? אני גם מרגישה מן הפרעה בנשימה, אולי זה בא מפחד.. תעזרו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבשר שלי בוער, הכל התחיל מגירוד - תגובה

דוד פרלה
    20/08/2015

שלום
    פנה לרופא עור לאבחון יכול להיות תגובה אלרגית כגון אורטיקריה-סרפדת, או בעיית עור אחרת,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו