התקרחות בראש ובכל הגוף מגיל צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקרחות בראש ובכל הגוף מגיל צעיר
    עוזי
    18/08/2016

שלום, אני בן 23. מגיל שנתיים איבדתי את כל השיער בראש, בגבות וכל הגוף, ההורים שלי לקחו אותי כשהייתי קטן לרופא מסויים שהצליח להחזיר לי את השיער בראש לתקופה קצרה של כמה חודשים ואז הוא שוב נשר לגמרי.. אני כרגע בו 23 ורציתי לשאול האם יש טיפול ברפואה הסינית שיכול לעזור למקרה שלי של התקרחות טוטאלית? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התקרחות בראש ובכל הגוף מגיל צעיר -

דוד פרלה
    18/08/2016

עוזי שלום,
    התופעה נקראת אלופציה טוטליס, הרפואה הסינית מאמינה ששינוי פנימי מביא לשינוי חיצוני וכך גם בוחרת לטפל במחלה זו. הטיפול כולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון. הטיפול מתמקד הן בצד הנפשי והן בצד הפיזיולוגי. צמחי המרפא עוזרים לחיזוק השיער, לשיפור זרימת הדם לאזור המקריח ולהרגעת הנפש. הדיקור, שאיננו כואב, נעשה גם באזור המקריח לשיפור זרימת הדם למקום וגם בנקודות העוזרות לווסת ולאזן את המערכת החיסונית ולהרגיע את הנפש. הטיפול ברפואה סינית יכול להתבצע במקביל לטיפול המערבי המקובל.

מניסיוני בטיפול בבעיה קשה זו, יש פעמים רבות בהן טיפול בעזרת רפואה סינית מביא להצלחה ולשיפור ניכר. למרות שקיימים גם מקרים קשיים שאינם מגיבים לטיפול, במרבית המקרים כאמור ניתן לראות שיפור משמעותי.
    כמובן שלצערי במקרה שלך ,של הרבה שנים שהתופעה קיימת הסיכויים להצלחה יותר קטנים,
    בברכה
    דודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו