מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול לפטריית עור בעכוזאיציק3201/12/2016
ברצוני לשאול הייתי אצל רופא עור לפני כמה חודשים התלוננתי על גרד בעכוז מהאבחנה שלו: הוא אמר לי שזה פטרייה עם שוליים מוגבהיים וגבולות ברורים(עיגול או צורת אליפסה) הוא נתן לי טבעקוטן ל5 ימים פעמיים ביום , וביפונאזול ל14 יום פעם ביום. רציתי לציין שהייה לי שפשפת במקביל והטבעקוטן מאד עזר ואף העלים תכאב . הבעייה היחידה זה הפטרייה שלא עוברת מרחתי תקרמים לפי ההוראות של הרופא וזה לא עוזר לפעמים זה מתפרץ לגרד רציני , השאלה שלי למה הפטרייה כל כך עיקשת האם יש טיפול או משחה אחרת ?, היא כבר נמצאת לי על העכוז יותר מחצי שנה הורא מציק ומגרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטבעקוטאן דפק אותך
גיל02/12/2016הטבעקוטן מכיל סטרואידים בריכוז גבוה
ואסור למרוח אותם על פטרה בעור וככה נוצרה לה פטריה חסינה שלא תמהר להתרפא.
יש רופאים מנייקים שעושים את זה שנותנים סטרואידים לפטריות שזה דבר אסור.
אמר לי את זה דר שמר בזמנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)