שער מלבין לבת 14

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שער מלבין לבת 14
    חסוי
    04/06/2008

אני בת 14 ןלפני 6 חודשים החל שער ראשי שהיה בצבע לבן הולך ומלבין מיום לוןם צומח ללבן
    הלכתי לרופא עור וגנטיקה(במשפחתינו מעולם לא היתה תופעה כזו)ותזונה ועשולי בדיקות של בלוטת הטריס אבץ אשלגן ומה לא והכל יצא תקין והתזונה שלי נכונה וכן התחילו לי גם כתמים בעור אנה רופאים עיזרו לי גם הגבות והריסים לבנים ואני צריכה לצבוע אותם ועולה לי הון תועפות לקוסמטיקאיות לצביעת הגבות והריסים כל שבוע ולמספרה לצביעת השער כל שבועיים והסבל מצד החברה שהתחילה להריח בעיה......אנא רחמים אולי יש לכם פיתרון רישמו לי אותו אני כמובן לא רושמת את שמי כי אז תתגלה הבעיה שאני כלכך עמלה להסתיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שער מלבין לבת 14

הוספת תגובה

• שיער

דוד פרלה
    05/06/2008

שלום,

התופעה אנינה קלה לטיפול גם ברפואה משלימה, עם זאת כדאי לשלב טיפול בצמחי מרפא ודיקור [לא כואב ] הניתנים לאחר אבחון, ראיתי מקרים בהם החזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף השפיעה לטובה במצבים דומים, הדבר קשור ברפואה סינית לחולשה אנרגתית של הכליות הקשורות בפיזיולוגיה הסינית לשיער הראש,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו