מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שער מלבין לבת 14חסוי04/06/2008
אני בת 14 ןלפני 6 חודשים החל שער ראשי שהיה בצבע לבן הולך ומלבין מיום לוןם צומח ללבן
הלכתי לרופא עור וגנטיקה(במשפחתינו מעולם לא היתה תופעה כזו)ותזונה ועשולי בדיקות של בלוטת הטריס אבץ אשלגן ומה לא והכל יצא תקין והתזונה שלי נכונה וכן התחילו לי גם כתמים בעור אנה רופאים עיזרו לי גם הגבות והריסים לבנים ואני צריכה לצבוע אותם ועולה לי הון תועפות לקוסמטיקאיות לצביעת הגבות והריסים כל שבוע ולמספרה לצביעת השער כל שבועיים והסבל מצד החברה שהתחילה להריח בעיה......אנא רחמים אולי יש לכם פיתרון רישמו לי אותו אני כמובן לא רושמת את שמי כי אז תתגלה הבעיה שאני כלכך עמלה להסתיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
דוד פרלה05/06/2008שלום,
התופעה אנינה קלה לטיפול גם ברפואה משלימה, עם זאת כדאי לשלב טיפול בצמחי מרפא ודיקור [לא כואב ] הניתנים לאחר אבחון, ראיתי מקרים בהם החזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף השפיעה לטובה במצבים דומים, הדבר קשור ברפואה סינית לחולשה אנרגתית של הכליות הקשורות בפיזיולוגיה הסינית לשיער הראש,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)