אטופיק דרמטיטיס ואורטיקריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס ואורטיקריה
    סיון ש.
    19/06/2008

ד"ר שלום, הינני בת 24 סובלת מאטופיק כבר מגיל ילדות עם הרבה עליות וירידות, כיום אני מצליחה לאזן את המצב עם מינימום משחות סטרואידיות. לפני כשנה גיליתי סימנים של אורטיקריה בגופי בדיוק לפי התיאור שלך, שלדעתי נובע מסטרס בעיקר. הטיפול היחידי שעוזר לי זה טלפאסט 180 מ"ג כל יום. האם זה מסוכן לצרוך זאת כל יום? מה אני יכולה כדי להפסיק להשתמש בתרופה? לפעמים אני מרגישה צורך לקחת 2 כדורים בשל חוסר שקט וגרד עצבני, האם זה בסדר?. ניסיתי בעבר דיקור בשל האטופיק שעזר מאוד כשנה עד לתקופה שלא חל שיפור והיפסקתי. כיום אני לוקחת פרוביוטיקה, אומגה 3 וטינקטורת צמחים על בסיס מרגיע ומחזק מערכת עצבים.
    אשמח לתשובתך. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס ואורטיקריה

דוד פרלה
    19/06/2008

סיון שלום,
    טלפסט הינו תרופה אנטי היסטמינית מקובלת באורטיקריה ,השימוש לפי הוראות הרופא, פרוביוטיקה ואומגה 3 טובים במצבים אלה, טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני לעזור מאד הן לאטופיק והן לאורטיקריה, ומביאים להפחתה בשימוש בתרופות,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו