מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטופיקשי08/07/2008
שלום אני נער בן 15 הסובל מגיל שנתיים מאטופיק דרמטיטיס המחלה הוקלה ויש פחות פצעים אך התחילו להופיע פצעים חדשים במקומות חדשים שלא היו קודם לכן דוגמא לכך המפשעות האטופיק באה עם האסתמה שלי שגם היא שאני מרגיש חולפת לה אך יש מידי פעם התקפים פעם נטלתי אוטרקס ועכשיו הפסקתי ואינני זקוק לכך ,אבל בשבועיים האחרונים החל גרד עז במפשעות ,אז שאלה היא העם האוטרקס מזיק? והשאלה הנוספת היא האם האטופיק יכולה לחלוף שעוד אמשיך לגדול ?והאם היא יכולה לחלוף לגמריי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק
דוד פרלה11/07/2008שי שלום,
אוטרקס היא תרופה הנמצאת בשימוש נרחב באטופיק וכמו כל תרופה יש לה גם תופעות לוואי תיוועץ עם רופא העור שלך לגבי המשך השימוש. אטופיק יכולה לחלוף לגמרי עם הגדילה, אומנם אטופיק בבוגרים היא עקשנית יותר מאשר בתינוקות וילדים אבל בהחלט ישנם מקרים בהם היא חולפת, טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון מזרזים מנסיוני את מהלך ההחלמה ומקלים על העור. ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)