אטופיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק
    שי
    08/07/2008

שלום אני נער בן 15 הסובל מגיל שנתיים מאטופיק דרמטיטיס המחלה הוקלה ויש פחות פצעים אך התחילו להופיע פצעים חדשים במקומות חדשים שלא היו קודם לכן דוגמא לכך המפשעות האטופיק באה עם האסתמה שלי שגם היא שאני מרגיש חולפת לה אך יש מידי פעם התקפים פעם נטלתי אוטרקס ועכשיו הפסקתי ואינני זקוק לכך ,אבל בשבועיים האחרונים החל גרד עז במפשעות ,אז שאלה היא העם האוטרקס מזיק? והשאלה הנוספת היא האם האטופיק יכולה לחלוף שעוד אמשיך לגדול ?והאם היא יכולה לחלוף לגמריי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק

הוספת תגובה

• אטופיק

דוד פרלה
    11/07/2008

שי שלום,

אוטרקס היא תרופה הנמצאת בשימוש נרחב באטופיק וכמו כל תרופה יש לה גם תופעות לוואי תיוועץ עם רופא העור שלך לגבי המשך השימוש. אטופיק יכולה לחלוף לגמרי עם הגדילה, אומנם אטופיק בבוגרים היא עקשנית יותר מאשר בתינוקות וילדים אבל בהחלט ישנם מקרים בהם היא חולפת, טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון מזרזים מנסיוני את מהלך ההחלמה ומקלים על העור. ,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו