מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוטופיק דרמטיטיסמירי10/08/2008
דוד שלום אני מאובחנת כבעלת אוטופיק דרמטיטיס, שמתפתח בעיקר בחודשי החורף. השנה הופיעו אצלי גירודים ופריחה בבית השחי. משחות וכדורים שניתנו לי לא עזרו לפתרון המצב. להיפך, המצב רק מחמיר. הגירודים מלווים אותי במהלך כל היום, והאדמומיות התפשטהלכיוון החזה. שבוע שעבר עברתי טסטים בתל השומר, שבסופן גילו, כי יתכן ואני אלרגית לחומרים המצויים בקוסמטיקה. אם אכן זהו המצב, במה כן עלי להשתמש? כמו כן מה ימנע ממני את הגירודים שלא פוסקים כרגע? ואיך בכלל אני יכולה לטפל במחלה הזו? אשמח אם תענה על שאלותי. אני נואשת מביקורים אצל רופאים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
דוד פרלה10/08/2008מירי שלום,
עלייך להשתמש בסבונים וקרמים היפו אלרגנים שאינם מכילים את החומרים שאת אלרגית אליהם, תנסי קרמים וסבונים המיועדים לאטופיק דרמטיטיס [ חברת קמדיס-מבוססת על צמחי מרפא סינים וחברת אדרמה מבוססת על שיבולת שועל טובים ]טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון יעזור מאד מנסיוני לאזן את הגוף מבפנים כדי שגם אם את בחשיפה לאחד החומרים שאת אלרגית אליהם לא תיהיה תגובה אלרגית חריפה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי עוד משחה מדהימה לטיפול
שרון מליק18/03/2009הבת שלי סובלת מאוטופיק דרמטיטיס, אחרי שהסתובבתי בין הרבה רופאים קונבנציונלים ואלטרנטיביים, במטרה למצוא פיתרון וקניתי ממיטב כספי משחות ותרופות שהומלצו על ידי אותם הרופאים והמטפלים, כמעט והתייאשתי. נכנסתי לסופר פארם ואישה שבמקרה (למרות שאני לא מאמינה במקריות) שמעה אותי מדברת עם הרוקח אמרה שהיא מכירה משחה שמבוססת על צמחי מרפא שעזרה לה פלאים... סקין סייבר של מורז. הייתי די סקפטית אבל, עכשיו אחרי חודש שאני מורחת את ביתי במשחה אני יכולה לומר שהיא צדקה. אז אני ממליצה לך על משחה זו. היא מדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי עוד משחה מדהימה לטיפול
דוד פרלה19/03/2009שרון שלום,
העור האטופי רגיש במיוחד לכן אין משחה אחת מנצחת, לכל אחד משחה אחרת ממיגוון המשחות הקיימות עוזרת ופעמים רבות לוקח זמן עד שמוצאים את המשחה המתאימה, בטיפול של רפואה סינית הטיפול הפנימי הכולל צמחי מרפא ודיקור ומטרתו להחזיר את האיזון לגוף ולמערכת החיסון הוא החשוב ביותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)