פריחה ועקיצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה ועקיצות
    פרחיה
    16/08/2008

היי, בתקופה האחרונה מאז שאני עובדת עם בעלי חיים, כסייעת לוטרינר, אני מרגישה שנגרמו אצלי שינויים. כל עקיצה של יתוש גדלה לממדים גדולים (בהרבה ממה שהיה בעבר), וביומיים האחרונים נוצרה לי פריחה בכפות הידיים, פריחה כמעט בלתי נראית אך היא מורגשת ומגרדת, נראה שבמרכז כל פצעון יש נקודה שחורה מאוד בהירה. האם הדברים קשורים במערכת החיסונית? אציין שאני בת 25. אשמח לקבל תגובה בהקדם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה ועקיצות

הוספת תגובה

• פריחה ועקיצות

דוד פרלה
    18/08/2008

פרחיה שלום,

התאור מתאים לתגובה אלרגית המאופיינת בחולשה של המערכת החיסונית, טיפול בדיקור וצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון יעזור מנסיוני יחזיר את האיזון ויחזק את המערכת החיסונית,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרופה מהשמש בפנים עם ויטיליגו

תהילה
    02/06/2009

שלום:)
    אני נערה בת 17 עם כתמים של ויטילגו על הפנים כבר כמה שנים
    אתמול הייתי בים ולא שמתי קרם הגנה כי היה לי איפור(להסתיר את הלבנים) ונשרפתי בחלק מהכתבמים(מתחת לעיניים) ובפנים גם איפה שאין לבן...
    שמעתי שזה יכול לגרום לסרטן העור וששמש לא כל כך טובה לויטיליגו.

מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרופה מהשמש בפנים עם ויטיליגו

דוד פרלה
    05/06/2009

שלום תהילה,

העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית .המנעי מחשיפה לשמש

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו