סבוראה סבוראה סבוראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוראה סבוראה סבוראה
    עידו
    30/09/2008

שלום רב, בהמשך למלחמה שלי בסבוראה מה דעתך על השימוש בדבש קראתי מאמרים אודות השימוש בדבש מה לגבי אלוורה אם תוכל להמליץ לי בבקשה תכשיר אלוורה 100 % שיתאים לקרקפת לאלוורה תכונות אנטי פטריתיות מוכחכת יש לי צמח בגינה של אלוורה אך כל תהליך המצוי של החומר מייגע אותי בהודעה האחרונה שלי הזכרתי חומץ תפוחים שמאד עוזר לי של עסיס 5 % האם אני יכול להשתמש בו ללא חשש למרות תוספים של חומר משמר וצבעי מאכל שהוא מכיל איך לי מידע על הכמויות . יש לציין קניתי את השמפו המדובר שהמלצת של סבומדיס אומנם הוא משאיר את הקרקפת נקיה יחסית אך הוא משאיר מין שכבה דקה של השמפו שלא יורדת גם אם שוטפים שוב ושוב האם זה מוכר לךl ... ? שוב תודה רבה ושנה טובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוראה סבוראה סבוראה

הוספת תגובה

• סבוראה סבוראה סבוראה

דוד פרלה
    01/10/2008

עידו שלום,
    טיפול פנימי הכולל צמחי מרפא דיקור ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון מאד עוזר מנסיוני במצבים אלה, ברפואה סינית , לטווח הארוך הטיפול הפנימי חשוב יותר מהחיצוני, בתזונה הימנע ממזון מטוגן חריף ואלכוהול, אני ללא משתמש באלוורה או חומץ תפוחים במצבים אלו לכן אין לי מידע בשבילך לשאלות אלו,התןפעה שציינת על השמפו לא ניתקלתי בעבר,

שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו