כתם אדום-וורוד בצוואר צד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם אדום-וורוד בצוואר צד שמאל
    אסף
    17/10/2008

לרופאים שלום רב, מזה שבועיים יש לי כתם וורוד שמתכהה עם הזמן בצד שמאל של הצוואר. כבר יותר משנה שיש לי בלוטת לימפה מוגדלת בצד שמאל שממש מורגשת, אני הייתי במעקב פעמיים (פעם אחרונה לפני 3 חודשים) ובאמת מצאו לי אפילו כמה בלוטות שמגדירים כלא חשודות - אני מרגיש פיזית רק אחת. בשבועיים האחרונים מאז שהכתם הוורד הופיע לי בצוואר אני מרגיש הגדלה של בלוטת הלימפה + שתיים חדשות שנוספו לי בצד ימין. אני חייל, שווה ללכת עכשיו ל"ביקור רופא" לקבל הפניה למיון בשביל זה או לחכות ליום חמישי (כי המרפאה הצבאית שלי בחופשה עד אז)? הכתם הוורוד-אדום לא נראה איום ונורא, אבל יחסית לאיך שהוא היה בהתחלה לפני שבועיים - הוא לא בנסיגה אלא להפך. אציין כי במרץ האחרון בעקבות פריחה וחום (בלי כאב גרון), עשו לי משטח גרון במיון בלינסון ומצאו Staphilococcs Aerus. הרופאת יחידה נתנה לי מינון נורא נמוך של אנטיביוטיקה ותכלס לא בדקנו אם החיידק באמת עבר - יכול להיות קשור? תודה רבה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתם אדום-וורוד בצוואר צד שמאל

דוד פרלה
    21/10/2008

אסף שלום,
    הפנה את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו