טיפול באקנה ע"י דיקור סיני ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה ע"י דיקור סיני ??
    רם
    20/10/2008

שלום רציתי לדעת האם טיפול של דיקור סיני יכול לעזור ולהשפיע על האקנה בפנים שלי ?? והאם זה טוב לפנים מה אתם ממליצים לי לעשות ?? תודה לכל העוזרים יום טוב וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול באקנה ע"י דיקור סיני

דוד פרלה
    21/10/2008

רם שלום,
    טיפול ברפואה סינית המשלה דיקור וצמחי מרפא סיניים הניתנים לאחר אבחון עוזר מנסיוני מאוד בשיפור מצב העור באקנה,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור הסיני יכול להעלים לי את אקנה

רם
    29/10/2008

הדיקור הסיני יכול גם להעלים את האקנה מהפנים שלי בדומה לראקוטן ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

דוד פרלה
    30/10/2008

רם שלום,
    אוראקוטן הינה תרופה שעוזרת פעמים רבות במקרים קשיים מאוד, הדיקור יקל על המצב אבל לא בעוצמה של הטיפול באוראקוטן, השילוב של צמחי מרפא דיקור ושינוי תזונתי עוזר מאוד באקנה קל עד בינוני , באקנה קשה עדין ניתן לעזור מאוד אבל בד''כ אוראקוטן יעבוד טוביותר, יש לזכור שחשוב לבדוק את תפקודי הכבד בזמן השימוש בתרופה מכיוון שלתרופה יכולות להיות תופעות לוואי,

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו