יבלת בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלת בכף הרגל
    מיטל
    20/10/2008

לאמא שלי יש יבלת ויראלית בכף הרגל והיא היתה אצל רופא עור ששם לה חנקן + נתן לה טיפול בלקה שמורחים ומקלפים כל 4 ימים.יתכן ונדבקתי ממנה..? גם לי יש יבלת והיא כואבת כמו קוץ. איך ניתן לדעת אם זאת יבלת ויראלית או יבלת חיכוך? אני מניקה..האם אין בעיה לבצע את החנקן + הטיפול בלקה? מה זה אומר לגבי ההדבקה של היבלת? זה יכול להדביק את בני הבית? יש לי ילדה בת 3 היא יכולה להידבק ואז תהיה לה יבלת כזו בכף הרגל? או שזה מדבק בצורה שמתבטאת באופן נוסף? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלת בכף הרגל

הוספת תגובה

• יבלת בכף הרגל

דוד פרלה
    21/10/2008

מיטל שלום,
    לגבי שכיחות ההידבות הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,והראי את היבלת שלך לרופא עור לאבחון, ביבלות ויראליות בדרך כלל יש הצטברות כלי דם בצורת נקודות שחורות בתוך היבלת דבר שלא מופיע ביבלת חיכוך,

טיפול בצמחי מרפא סיניים עוזר מנסיוני למניעת חזרתיות של יבלות ויראליות ,חשוב לשלב את הטיפול בטיפול הרפואי המקובל,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו