סימן/צלקת לאחר פיצוץ/פגיעה בחצ'קון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימן/צלקת לאחר פיצוץ/פגיעה בחצ'קון.
    חסוי
    24/12/2008

היו לי חצ'קונים עם קשה לבן ואחרי כמה זמן הוא פשוט התייבש וזה מאוד הציק, אז פשוט תלשתי אותו, ועכשיו נשאר לי החלק השטוח האדום על הפנים, יש לי אחד כזה על האף וכמה מסביב לפה ואני מאוד פוחד שזה לא ייעלם לבד. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אקנה

דוד פרלה
    25/12/2008

שלום,
    רצוי מאוד לא לגעת בפצעים ,לא לגרד ולא לפוצץ זה רק גורם נזק לעור, טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלו, יש להימנע מאוכל חריף מטוגן אלכוהול ומתוק היכולים להחריף את המצב,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו באמת...

חסוי
    25/12/2008

באמת צמחי מרפא, אי אכילה של מטוגנים, אלכוהול, חריף ומתוקים בגיל 14, וכל ה"שאנטי" הזה זה מה שיעלים לי צלקת מהעור? אין לך הצעה קצת יותר אמינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

דוד פרלה
    26/12/2008

הכוונה בשינוי התזונתי היא להטבה בהופעת הפצעים בכלל , לא לצלקות, על צלקות קשה מאוד להשפיע ברפואה משלימה, הפנה את השאלה גם לפורום רפואת עור אסתטית,

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו