אדמומיות בפנים וצלקות אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות בפנים וצלקות אקנה
    לונה
    29/07/2007

כשהייתי נערה היה לי אקנה, זה עבר אבל במשך שנים נשארו לי צלקות קטנות (אני בערך היחידה שרואה אותן, אבל זה מפריע לי) ואדמומיות בפנים. אני יודעת שפילינג עמוק מוריד את האדמומיות אבל קראתי על זה קצת וזאת נראית לי פעולה קיצונית מדי. אני מנסה לברר עכשיו על כל מיני שיטות לטיפול בבעיה, תוכלו בבקשה לספר לי על שיטות שיש לרפואה המשלימה להתמודד עם הבעיה הזאת ולהעביר את האדמומיות?

תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדמומיות בפנים וצלקת אקנה

שורי נוימן
    30/07/2007

פילינג עמוק הוא פילינג כימי שמסיר את השכבות העליונות של העור ויכול להגיע עד הדרמיס. לפילינג עמוק תוצאות מוכחות למשך שנים. הוא מסוגל להעלים צלקות, ובסופו של תהליך יכול להשאיר אחריו עור צעיר מראהו חלק יותר. היות והפילינג הוא כימי יש לו השפעה מגרה על העור ולאחר הטיפול, עור רגיש, יכול להישאר מגורה אף למשך מספר שבועות, תלוי בחומר בו השתמשו, פילינג כזה כדאי שיעשה תחת פיקוחו של רופא.
    עפ"י ראייתה של הרפואה סינית, צלקות הן אזורים בעור בהם הדם אינו זורם כראוי ולפיכך אינו יכול להזין את העור כראוי- טיפול בצלקות כולל דיקור וצמחים המוסתים את זרימת הדם בעור, כמו זעפרן למשל. טיפול בצלקות הוא ארוך טווח ויכול להימשך חודשים רבים תלוי בגיל הצלקת ובאופיה של הצלקת, צלקות גדולות וותיקות הן הקשות ביותר לטיפול.
    אזורים אדומים בעור הפנים מעידים עפ"י הרפואה הסינית על נכחותו של "חום רב" ועל תהליך דלקתי. שימוש בצמחים קרירים כדוגמת שורש ריהמניה, שורש סקוטלריה או שורש קופטיס יעזרו ברוב המקרים בהפחתת האדמומיות. יש לציין שחשוב גם מאד לטפל בשורש הבעיה הלו הן הסיבות לאקנה שיכולות להיות מגוונות: תזונה, חוסר איזון הורמונלי, מתח וכו'.

בהצלחה, שורי נוימן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו