עור פנים שמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים שמן
    מעיין
    09/08/2007

אני בת 27 ויש לי עור שמן מאוד למרות שאני נמנעת לחלוטין משוקלד מטוגן פיצוחים ואוכל שמן בכלל. העור שמן עד כדי כך שבכול לחיצה הכי קטנה יוצא שומן אפילו כשאני מורטת שערות מהגבות רואים בשורש את השומן {יש לציין שאני סובלת גם משיעור } טופלתי 3 פעמיים בריקוטן במינון נמוך של כדור ליום למשך חצי שנה ובזמן נטילת הכדורים מצב העור היה טוב אך לאחר מספר חודשיים מצב העור חזר לקדמותו בנוסף ברצוני לציין שכנראה יש לי בעייה הורמונלית שמתבטא בצמאון יתר של 6 ליטר ביום עשיתי את כל הבדיקות אך הרופאים אומרים שהכול בסדר למרות שלדעתי ישנה בעייה אני רואה זאת לפי עור הפנים {זה לא אקנה קשה }בנוסף אני שותה גלולות בשנה האחרונה אך איין הטבה הייתי מאוד רוצה לשמוע את חוות דעת מהרפואה המשלימה מודה מראש מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור פנים שמן

הוספת תגובה

• עור פנים שמן

אמיר קלי
    09/08/2007

לאור העובדה שטופלת 3 פעמים ברואקוטן והצב לא השתפר יש סיכוי רב שהבעייה נעוצה בחוסר איזון הורמונלי כפי שציינת.טיפול של גלולות וצמחים +קרמים/משחות יכול לשפר את הצב עוד יותר.
    ישנם לא מעט מוצרים שיעילים לאקנה קל עד בינוני .יש את המשחות הקונבנציונליות המכילות אנטיביוטיקה או רטינואידים ויש טבעיות.בין הטבעיות יש את וולדה,מורז,אקמדיס מסדרת אקמדיס ועוד.אם מדובר על אקנה קל רוב המשחות יעזרו בהקלה.כשמדובר על אקנה חמור יותר יש צורך בטיפול יסודי יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחות טבעיות

מעיין
    08/05/2008

תודה לך על תשובתך ,שפניתי לבית המרקחת לרכוש את המשחות שציינת אמרו לי שזה שמות של חברות ומה בדיוק אני צריכה מחברות אלה -מה שם התכשירים ? אם תוכל בבקשה לפרט ורשום את שם התכשירים מודה מראש מעיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחות טבעיות

דוד פרלה
    09/05/2008

מעיין שלום,

בקמדיס את צריכה אקמדיס קרם לילה, ובשאר המשחות את צריכה לראות שכתוב לעור שומני על הקופסא, בברכה
    דוד פרלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחות טבעיות

מעיין
    13/05/2008

תודה על תשובתך האם אני צריכה לרכוש :וולדה וגם מורז ? או שזה אותו דבר פשוט שם חברה שונה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו