וירוס פיטראיזיס רוזאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס פיטראיזיס רוזאה
    אביטל
    17/04/2009

לפני שבועיים החלו לצאת לי פצעים קטנים ואדומים ברחבי הבטן
    לאחר מספר ימים הפצעים התפשטו לכל הגוף, מהצוואר ועד היריכיים. כיום הם כבר הגיעו עד הברכיים וכלה בפנים.
    תחילה היו הפצעים אדומים ונראו ככוויה אחת גדולה, לאחר כשבוע וחצי החלו הפצעים להתייבש ועכשיו כל הגוף של מתקלף לגמריי
    הייתי אצל הרפוא בתחילת ההתפרצות והוא איבחן שמדובר בוירוס פיטראיזיס רוזאה
    השאלה שלי - האם התיאור שלי אכן מתאר את המחלה? האם יש דרך להקל ביובש הנוראי ?
    מתי היא תיגמר ? והאם המחלה משאירה סימנים ?
    אודה לתשובתך
    אני כבר על סף יאוש
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס פיטראיזיס רוזאה

הוספת תגובה

• פיטראיזיס רוזאה

דוד פרלה
    18/04/2009

אביטל שלום,
    ברוב המקרים מופיע קודם נגע וורוד בקוטר של מספר ס"מ במרכז הגוף - חזה או גב. לאחר מספר ימים מצטרפים אליו נגעים רבים דומים קטנים יותר המפוזרים על כל הגב והחזה. לעיתים נדירות יכולים לגלוש גם לחלק העליון של הגפיים. הם לא מופיעים על הפנים או כפות הידיים. לנגע האופייני צבע וורוד עדין וקשקש לבן המופיע בשוליו בצורת צווארון. ברוב המקרים התפרחת לא מגרדת או מגרדת מעט.
    התפרחת אינה מסוכנת ואינה מדבקת. ברוב המקרים היא חולפת גם ללא טיפול לאחר 6 עד 8 שבועות. מבלי להשאיר סימנים.מומלץ למרוח משחות לחות להקלה על היובש.

טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, ולזרז את ההחלמה ,הטיפול מכוון להחזרת האיזון לגוף ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו