עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    יערית
    14/08/2007

שלום בעבר פניתי אלייך בעזה. הבעייה שיש לי פצעים שלאומת רואקוטן במינון נמוך ולעומת גלולות לא עוברים לי בעיקר זה פצעונים קטנים על המצח . הרופא אמר שכנראה זה הורמונלי אבל לא נראה לי כי אני לוקחת כל הזמן גלולות כך שהמחזור שלי הוא סדיר. השאלה שלי האם זה יכול להיות בעיות עיכול? האם צריך לשתות משהו כדי לנקות את הגוף מרעליים? אני התחלתי לשתות טיהורתי- שזה הוא תה חליטת צמחים לניקוי וטיהור הגוף. שמכיל- אקליפטוס לימוני זנגויל אניס תמר הינדי., פטל חמוציות אוכמניות ורד הבר לימונית שומר שזיף ירוק סירפד קמומיל דנסנג קוריאני האם לדעתך זה יכול לעזור לי? גם התחלתי לקחת פרוביוטיקה אחרי אנטיביוטיקה שלקחתי מה הסיבה לגעתך בפצעים אלו ? האם קרם לחות שאני שמה 5 שנים יכול להתחיל להזיק לי? אני לא מחליפה אותו כבר 5 שנים שזה קרם המכיל שמן של רוז היפ האם מרכיב הזה מעודד אקנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

שורי נוימן
    14/08/2007

שלום נועה

עפ"י הרפואה הסינית נגעי אקנה הם כתוצאה של חום הקשור בעיקר לתזונה ועישון, אבל לא רק. יש לקחת בחשבון גם אופיו ומיזגו של המטופל ועוד פרמטרים נוספים שמשפיעים על הפרשת החלב סתימת הנקבוביות, ויצירת דלקת.
    ניקוי הגוף מרעלים בהחלט יכול לעזור וקיימות גם כמה דרכים,אבל לא הייתי ממליץ לקחת תערובת צמחים על דעת עצמך מבלי להתייעץ עם מומחה.
    באופן כללי אני ממליץ להשאיר את העור נקי ממוצרים קוסמטיים שלעיתים יכולים להחמיר עם האקנה.

שורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו