טיפול ברקאוטן והסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ברקאוטן והסרת שיער
    .
    15/08/2007

אני מסירה שיער באיזור הפנים ובאיזורים שונים בגוף בשעווה, לאחר ההסרה יוצאים לי המון פצעונים קטנים באיזור בו הסרתי שיער...
    מדוע יוצאים לי פצעונים?? יש לי עור שמן, אולי זו הסיבה? אני מכירה כמה אנשים שגם מסירים שיער בשעווה ולא יוצא להם פצעים..
    עוד דבר, כרגע אני נוטלת את כדורי הרקאוטן (כתוצאה מאקנה), האם בזמן נטילת הכדורים אסור להסיר שיער בשעווה באיזור הפנים?
    האם לאחר הטיפול ברקאוטן לא יצאו לי יותר פצעים כשאסיר שיער בשעווה או שאין קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ברקאוטן והסרת שיער

הוספת תגובה

• טיפול ברקאוטן והסרת שיער

שורי נוימן
    16/08/2007

הפצעים שיוצאים לך באזורים שונים בגוף לאחר שימוש בשעווה להסרת שיער לכאורה אינם קשורים לרואקוטן, יש לך כנראה עור רגיש.
    למרות האמור לעיל לא הייתי ממליץ להסיר שיער מהפנים בשעווה בזמן נטילת רואקוטן, שכן הרואקוטן עצמו עלול לפגוע בטווח הקצר במרקם של עור הפנים, תוסיפי לזה שימוש בשעווה - ויש לך מלחמה בעור.
    תני לעור הפנים לנוח כשאת נוטלת רואקוטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרואקוטן משפיע רק על הפצעים

.
    16/08/2007

באיזור הפנים או גם על פצעים שיש בגוף?

תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו