מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ברקאוטן והסרת שיער.15/08/2007
אני מסירה שיער באיזור הפנים ובאיזורים שונים בגוף בשעווה, לאחר ההסרה יוצאים לי המון פצעונים קטנים באיזור בו הסרתי שיער...
מדוע יוצאים לי פצעונים?? יש לי עור שמן, אולי זו הסיבה? אני מכירה כמה אנשים שגם מסירים שיער בשעווה ולא יוצא להם פצעים..
עוד דבר, כרגע אני נוטלת את כדורי הרקאוטן (כתוצאה מאקנה), האם בזמן נטילת הכדורים אסור להסיר שיער בשעווה באיזור הפנים?
האם לאחר הטיפול ברקאוטן לא יצאו לי יותר פצעים כשאסיר שיער בשעווה או שאין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברקאוטן והסרת שיער
שורי נוימן16/08/2007
הפצעים שיוצאים לך באזורים שונים בגוף לאחר שימוש בשעווה להסרת שיער לכאורה אינם קשורים לרואקוטן, יש לך כנראה עור רגיש.
למרות האמור לעיל לא הייתי ממליץ להסיר שיער מהפנים בשעווה בזמן נטילת רואקוטן, שכן הרואקוטן עצמו עלול לפגוע בטווח הקצר במרקם של עור הפנים, תוסיפי לזה שימוש בשעווה - ויש לך מלחמה בעור.
תני לעור הפנים לנוח כשאת נוטלת רואקוטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרואקוטן משפיע רק על הפצעים
.16/08/2007באיזור הפנים או גם על פצעים שיש בגוף?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)