אדמומיות וגרד בבקשה זה דחוףףףף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות וגרד בבקשה זה דחוףףףף!!!
    mor
    28/06/2009

שלום אני בת 18 ויש לי שאלה בקשר למלא פצעונים קטנים וגרד המופיעים לי על הרגליים בעיקר על החלק העליון (השוקיים) יום לאחר השימוש בסכין גילוח וזה עובר רק לאחר יומיים..
    יש אפשרות למריחת משחה שתמנע את גדילת הפצעונים המעצבנים והעוקצים האלה?!? אני פשוט לא מסוגלת יותר עם זה.. זה מונע ממני ללכת לים או לבריכה או ללבוש שמלות וכו' אלא אם כן אני לא מגלחת באותו היום ואני עושה פעילויות אלה כי אחרי יום זה פשוט מגעיל מה שגודל לי על הרגליים..זה כנראה מרגישות או משו כזה.. זה נראה כמו פריחה!

בבקשהה תענה לי מהר אני לא מסוגלת יותר..

נ.ב
    הלכתי לרופא עור והוא נתן לי את המשחה הזו שעוד לא השתמשתי בה רציתי לדעת אולי יש משחה יותר טובה מזו.. FUCIDIN 2%
    ופתרון בשעווה גם לא כי אין מצב שאני אעשה זאת אני לא יכולה לסבול כאבים =\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדמומיות וגרד

דוד פרלה
    29/06/2009

מור שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

רחל
    29/06/2009

גם לי זה היה קורה תקשיבי אחרי הגילוח תנקי את כל הרגל טוב עם אלכהול לי זה עזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו