מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעי בגרותישראל26/08/2007
אך אני נפתר מיזה.
מרחתי מישחות [הרבה מישחוץ]
וכלוםלא עוזר.
היתגלחתי וכל זה
אבל לא עובר !
אני בעזרת ה' עוד מעט 15..
מה אני צריך לעשות.?
למישו יש דרף להיפתר מהם.
וכבר מתחיל לצאת לא מלא חשורים
אני לא רוצה ללכת לקוסמטיקאית כי אם היא תיגע לי פפצעים יהיה לי חורים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
שורי נוימן27/08/2007ייתכן שאתה זקוק לטיפול פנימי של צמחי מרפא הנלקחים דרך הפה, ולא רק לטיפול חיצוני של משחות. אקנה אמנם מתבטאת חיצונית בעור אבל קשורה לתזונה, גיל, לחץ עישון וכדומ'.
אני הייתי ממליץ לך להתיעץ אישית עם מטפל מומחה בטיפולי עור. הטיפול שלו לא רק יטפל בהפרשת החלב ובדלקת אלא גם יאזן אותך פנימית ובמיוחד יאזן את המצב ההורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ,אבל יש עוד משהו
ישראל27/08/2007מה זאת אומרת יסדר אותי פנימית?
אתה יכול לפרט יותר?
תודה רבה
אנא ממך תמשיך להגיב פה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ,אבל יש עוד משהו
שורי נוימן27/08/2007יאזן אותך פנימית- הרפואה הסינית מסתכלת על נגעי אקנה כתופעה של "חום" בגוף שעולה מעלה אל הפנים דרך מרידיאני הריאות והקיבה. החום יכול לנבוע מגורמים שונים תזונה "חמה" (בעיקר ג'אנק), עישון, מתח והרבה פעמים הרבה טסטוסטרון ודהידרו טסטוסטרון שמתורגמים ברפואה הסינית כעודף חום או יאנג. הצמחים או הטיפול שתקבל יכוון לטיפול באותו חום ומקורו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ,אבל יש עוד משהו =]
ישראל27/08/2007אני שמח לבשר לך שאני מאוד נהנה כאן בפרום מגיבים מהר וגם לעיניין.
אקנה זה פצעי בגרות?
ואני לוקח כדורים בשם "מינוציקלין 50 מ"ג"
30 כמוסות
פעמיים ביום אחרי אוכל !
האם אלה כדורים טובים..
הביאו לי אם זה גם משחה לפנים [אבל היא לחורף]
ששמה "Ret-Avit"0.025%
-כמה שאלות-
1. האם גם הכדורים רק לחורף?
2.המשכה רק לחורף או שאני יכול להשתמש בה בקיץ [כי היא משכה שיכולה לעשות קתמים לפנים ונקודות בגלל החום וכו']
3.הכדורים טובים ואתה חושב שהם יעזור ?
4.כדאי לי להשים גם את המשכה או רק את הכדורים עד עחורף [אם בכלל אני יכול להשים את הכדורים והם לא רק לחורף]
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ,אבל יש עוד משהו =>
שורי נוימן28/08/2007חן חן
אקנה זה פצעי בגרות.
מינוציקלין זה אנטיביוטיקה כדי לחסל את החידקים הגורמים לפצעים מוגלתים. אתה יכול לקחת אותם ללא קשר עונתי.
RETAVIT היא משחה ממשפחת הרטינואידים (נגזרת של ויטמין A).היא מונעת הצטברות של חלב ומפחיתה את הקומדונים (ראש שחור/לבן). צריך לנקוט משנה זהירות בחשיפת עור הפנים לשמש כדי למנוע גירוי עורי או כתמי עור.
למידע נוסף תמיד כדי להתיעץ עם הגורם המוסמך לכך והוא הרופא שרשם לך את התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר. אז הכדורים טובים?
ישראל30/08/2007הכדורים האלה טובים ולהמשיך איתם עד הסוף?
לגמור את הכל?
או מתי שכב לא יהיה לי פצעים להפסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אורית04/09/2007כן כדורים מעולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה30/08/2007משחות כמעט לא עוזרות תנסה רואקוטן רק הוא עזר לי כל השאר רק הוצאת כסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)