שיער לא צומח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער לא צומח
    גלית
    26/08/2007

יש לי שיער מתולתל ובמתיחה השערות הכי ארוכות מגיעות עד הכתפיים (חלק יותר קצרות). אף פעם לא ניסיתי להאריך אותו מעבר לכך ותמיד הייתי מספרת קצוות ולא נותנת לו לצמוח מעבר לכתפיים. לפני שנתיים וחצי בערך החלטתי להאריך את השיער אך כבר המון זמן שהשיער לא צומח ונשאר תמיד באותו מצב. בכל פעם ששערה מגיעה עד הכתפיים היא נושרת- מה שגורם לי לחשוב שיכול להיות שזהו האורך המקסימלי שאליו יכול להגיע שיערי. האם זה נכון שיש אנשים שאורך השיער שלהם לעולם לא יעבור את הכתפיים? איך אדע אם אני בקבוצה הזו או שבעיית החוסר צמיחה נעוצה בבעיה אחרת(ערכתי בדיקת דם והתוצאות לא הראו חוסר בויטמין כלשהו)? האם בכל זאת ניתן לעשות משהו שיעודד את השיער לצמוח ולא לנשור ולהישבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער לא צומח

הוספת תגובה

• שיער לא צומח

שורי נוימן
    27/08/2007

עפ"י הרפואה הסינית שיער הראש צומח "מעודפים של דם" כלומר הדם קודם כל מזין את האיברים הפנימיים וגופך, ומה שנשאר הולך להזנת שיער הראש. השיער יכול להתפצל ולהישבר כשהוא לא מקבל את הדם באיכות ובכמות מספקים. לכן יש חשיבות לא רק לחומרי הזנה כמו ויטמינים מינרלים חלבונים וכו', אלא גם לזרימת הדם אל שורש השיערה, כל דבר שמשבש את זרימת הדם (כולל מצבים רגשים) יכול להשפיע על איכות השיערה.
    חשוב לשמור על תזונה מלאה ממזון מלא, אל חשוב גם לשחרר את זרימת הדם לשורשי השיער.
    צריך לזכור שלכל שיערה יש זמן גדילה, זמן מנוחה וזמן שבו היא מתה.
    שיערה אינה צומחת לנצח, וקצב גדילתה שונה מעט מאדם לאדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו