מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער לא צומחגלית26/08/2007
יש לי שיער מתולתל ובמתיחה השערות הכי ארוכות מגיעות עד הכתפיים (חלק יותר קצרות). אף פעם לא ניסיתי להאריך אותו מעבר לכך ותמיד הייתי מספרת קצוות ולא נותנת לו לצמוח מעבר לכתפיים. לפני שנתיים וחצי בערך החלטתי להאריך את השיער אך כבר המון זמן שהשיער לא צומח ונשאר תמיד באותו מצב. בכל פעם ששערה מגיעה עד הכתפיים היא נושרת- מה שגורם לי לחשוב שיכול להיות שזהו האורך המקסימלי שאליו יכול להגיע שיערי. האם זה נכון שיש אנשים שאורך השיער שלהם לעולם לא יעבור את הכתפיים? איך אדע אם אני בקבוצה הזו או שבעיית החוסר צמיחה נעוצה בבעיה אחרת(ערכתי בדיקת דם והתוצאות לא הראו חוסר בויטמין כלשהו)? האם בכל זאת ניתן לעשות משהו שיעודד את השיער לצמוח ולא לנשור ולהישבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לא צומח
שורי נוימן27/08/2007עפ"י הרפואה הסינית שיער הראש צומח "מעודפים של דם" כלומר הדם קודם כל מזין את האיברים הפנימיים וגופך, ומה שנשאר הולך להזנת שיער הראש. השיער יכול להתפצל ולהישבר כשהוא לא מקבל את הדם באיכות ובכמות מספקים. לכן יש חשיבות לא רק לחומרי הזנה כמו ויטמינים מינרלים חלבונים וכו', אלא גם לזרימת הדם אל שורש השיערה, כל דבר שמשבש את זרימת הדם (כולל מצבים רגשים) יכול להשפיע על איכות השיערה.
חשוב לשמור על תזונה מלאה ממזון מלא, אל חשוב גם לשחרר את זרימת הדם לשורשי השיער.
צריך לזכור שלכל שיערה יש זמן גדילה, זמן מנוחה וזמן שבו היא מתה.
שיערה אינה צומחת לנצח, וקצב גדילתה שונה מעט מאדם לאדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)