עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור
    טל
    30/08/2007

שלום,

אני בת 34 ויש לי עור רגיל-שמן.

לאחר ירידה רבה במשקל, בצורה איטית מאד, העור נהייה יבש מאד ומקומט.

אפילו בצוואר כשנוגעים, נשאר "חור" לפי צורת האצבע.

העור איבד לגמרי מחיוניותו וגמישותו.

קשה לשים קרם בקיץ בגלל הזיעה, אך אני טובלת באמבט שמנים ומשתדלת למרוח את הפנים בלילה לפני השינה בקרם מזין. אני שותה לפחות 8 כוסות ביום ויש לי טחינה (שומן) בתפריט.

כעת הוספתי 2 כפות שמן זית.

מה ניתן עוד לעשות על מנת לשמור על מראה העור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור

הוספת תגובה

• עור יבש בעקבות דיאטה

אמיר קלי
    01/09/2007

עור יבש בעקבות דיאטה נפוץ בייחוד כשהדיאטה מהירה מדיי אך יכול להפיע גם במקרים של דיאטה מתונה.על פי רפואה סינית שמחינה בין שני חלקים מרכזיים בגופינו היין והיאנג,למעשה איבדת יין שקשור למסה,שומן,נוזלים וכל מה שהוא יותר "חומר" בגופינו זאת לעומת יאנג שקשור יותר לאנרגיה.
    כך שאת צריכה למעשה להוסיף יותר יין לתפריט שלך על ידי מזונות שמכילים יותר שומנים ורצוי כמובן חומצות שומן שבריאות לגוף.הטוב ביותר אם תנסי לקחת לחודשיים אומגה 3 בריכוז גבוהה
    של 2000 מג ליום.סיכוי רב שבתום חדשים המצב ישתפר.בנוסף את יכולה לקחת פורמולה סינית שנקראת Liu wei di huang wan ניתן להשיג אותה בבית בבית מרקחת זן צמחים בתל אביב.זוהי פורמולה שמחזקת את היין ותעזור לתקן את הפגיעה בו.יש להם יועצים שיוכלו להדריך אותך מה בדיוק לקחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו