הזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    גל
    11/08/2009

אני סובלת מהזעת יתר בפנים ובבית השחי ובכפות היידים,כמו כן מאסטמה של העור ואלרגיה ממגע.
    רציתי לדעת אילו תכשירים טבעיים או פעולות מסויימות יכולים לעזור לי למנוע את הזעת היתר-שגורמת לי סבל נורא? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

• היי גל

דרור
    12/08/2009

העצה שלי היא כמובן לא במקום רופא שבוודאי יענה לך פה, אבל אני גם סבלתי עד לפני שנה מהזעת יתר וחיפשתי קודם כל את הדברים הטבעיים. לצערי, עליי לפחות לא עבד שום דבר. אולי פחתה טיפה ההזעה בבית השחי, אבל הבעיה לא נפתרה לגמרי. אז פניתי להזרקת בוטקוס. זה פחות נורא ממה שזה נשמע, טיפול אחד של 20 דקות, כמה דקירות קטנות וממש מהר אתה מרגיש שינוי, הזעה נורמלית שכזו:) אני עשיתי את זה בכללית אסתטיקה כי ככה גם הביטוח שלי כיסה חלק מעלות הטיפול. עוד חודש אני חוזרת לעשות טיפול נוסף כדי לשמור על האפקטיביות. אני מאד מאד ממליצה לך לבדוק את זה, ללכת אולי לפגישת ייעוץ עם רופאים שעושים את זה. שיפור שלא יאומן ברמת החיים!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

דוד פרלה
    14/08/2009

שלום גל,

טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו