סבוריאה בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה בעור
    רותם
    19/08/2009

שלום, אני רותם בת 20 .לפני בערך חודשיים החל לי גרד בגבות שלווה בנשירה-קיבלתי ניזורל מהרופאת עור(למריחה מקומית)-שלא הועיל. לאחר מכן החלה לי נשירה מוגברת משיער הראש- שלווה בגרד של הקרקפת..
    כעת קיבלתי תרחיף "סבוסל", שמפו נוסף למניעת קשקשת, ולגבות(שנושרות כתוצאה מהסבוריאה)אלוקום....קראתי קצת באינטרנט- וקצת הלחיץ אותי העניין שבאלוקום יש סטירואידים-ובמיוחד לאור העובדה שזה כנראה לא יפתור את הבעיה....

השאלה העיקרית שלי היא- כיצד -בצורה טיבעית ניתן לפתור את בעיית הסבוריאה שגורמת אצלי לנשירה(שבאה לידי ביטוי במקומות שונים בגוף שלי-אך בעיקר בגבות ובקרקפת..).חשוב לציין שבכל התקופה האחרונה אני סובלת מהזעות ,יותר מבעבר-והבנתי שיש קשר בין הדברים..

הייתי רוצה לקבל טיפול בשיטה של רפואה סינית-נשמע לי אמין ונכון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה בעור

הוספת תגובה

• סבוריאה

דוד פרלה
    20/08/2009

שלום רותם,

סבוריאה הינה תופעה שכיחה המתאפיינת בעור יבש עם קשקשת קלה המופיעים בד''כ בעור הקרקפת וצידי האף והמצח , בחורף בד''כ ישנה החמרה במחלה בגלל היובש , כאשר יש מרכיב דלקתי
    [ אדמומיות ] התופעה נקראת סבוריאה דרמטיטיס,

טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור טיפול חיצוני טבעי ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד מנסיוני במצבים אלה,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו