אטופיק דרמטיטיס-כבר 22 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס-כבר 22 שנים
    ריקי
    09/09/2009

מגיל שבועים אני סובלת מאטופיק דרמטיטיס מלווה בעוד הרבה אלרגיות כמו נזלת אלרגית כרונית, התקפי אסטמה לפעמים אני קמה בבוקר עם עיניים נפוחות ומדולקות.טופלתי במשך השנים בסטרואידים וקורטיזון. כיום אני חייבת למרוח כמה פעמים ביום את המשחה dermovat שרק מקלה על הגרד אך לא מטפלת בבעיה. אשמח לשמוע אם יש טיפול שיכול להקל על המצב וכמה עולה פחות או יותר טיפול כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס-כבר 22 שנים

דוד פרלה
    10/09/2009

ריקי שלום,
    יובש אדמומיות וגרד הם מאפינים של אטופיק דרמטיטיס המכונה אסתמה של העור, סוג של אקזמה עם רקע אלרגי השכיחה מאוד בתינוקות וילדים ,וחולפת במרבית המקרים עם הגדילה. ממשיכה בחמישה אחוז למבוגרים בהם היא יותר עקשנית.
    הטיפול במשחות המכילות קורטיזון חשוב למקומות מאוד מודלקים שאינם מגיבים לטיפולים אחרים -בכדי למנוע זיהום משני.
    הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים מנסיוני להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי. באתר שלי תמצאי מחקר שערכתי בנושא.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו