מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיעררויטל12/09/2009
שלום, קודם כל, הייתי אצל רופא עור שלאחר איבחון אמר שיש לי נשירה/דלילות גנטית. (בדיקות דם כלליות, הרופא אמר שתקינות)
יש לי שיער קרה לפני הכתפיים, השיער 15 שנה ויותר אף פעם לא אורך לי, גם אם אני אסתפר יחזור רק לאורך הקיים אחרי 100 שנה. יש לי דלילות באיזור המפרצים וחלק עליון קדמי, שפה בכלל אין לי צמיחה יש רק שערות אחדות כאלה דלילות. אני משתמשת במינוקסי 3 שנים רצוף. השתמשתי גם ברוטסHR, ברזל, אבץ, כדורים שמוכרים נגד נשירת שיער, וכו' כלום עוזר.
1))יש פיתרון לפחות לעצור את נשירת שיער החמורה? (כמה שיש לי נשירה ככה השיער שאובד ניראה לי לא צומח.
2))וגם השיער שלי הקיים פגום ויבש כי אף פעם לא מתחדש שנים שזה אותו שיער.
מה אני עושה, יש פיתרון בשבלי?
3))ואם נתקלתם בתופעה כזו שלאישה השיער אורך עד אורך מסוים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
דוד פרלה14/09/2009רויטל שלום,
קשה לעזור ברפואה משלימה כאשר הסיבה היא גנטית,
אם זאת ניתן לנסות להתאים הרכבי צמחים של רפואה סינית הניתנים לאחר אבחון ומשפרים את הזנת עור הקרקפת וצמיחתו,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)