לבת שלי יש פצעים מוגלתיים בבית השחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבת שלי יש פצעים מוגלתיים בבית השחי
    מאיר
    12/11/2009

שלום לך
    מזה 4 שנים החלו לצאת לבת שלי פצעים מוגלתיים גדולים, מכוערים וכואבים עד דמעות בבתי השחי ובמפשעה (לעיתים מופיעים גם בירך).
    פנינו לרופא עור והוא המליץ על משחה שחורה בשם איכטיול. המשחה מקלה קצת אך היא משאירה צלקות מכוערות בעור. רופא העור אמר שאפשר לטפל בזה בניתוח או בכדורי רואקוטן.
    הטיפול נראה לי דרסטי מידי.
    אתמול הופיע עוד פצע בירך והבת שלי החלה לבכות, לא יכולתי לראות אותה במצב הזה, ואני פונה לעזרה. היום ביתי היא בת 16 וחצי וגם לי נמאס לראות אותה סובלת.
    האם יש טיפול אלטרנטיבי ובטוח למצב ביש זה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעים מוגלתיים בבית השחי

דוד פרלה
    12/11/2009

מאיר שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.ומתמקד בהורדת התהליך הדלקתי בגוף כדי שיצאו פחות פצעים,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה

מאיר
    14/11/2009

איך מתחילים את התהליך? למי פונים? אני יודע שקופת חולים כללית התחילה להעניק טיפולים מתחום הרפואה המשלימה, האם היא מעניקה טיפולים לבעיות כמו לבת שלי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיר

דוד פרלה
    15/11/2009

מאיר שלום,
    אתה צריך מומחה לרפואה סינית ובעיות עור, תברר בקופה,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו