מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעי חום לבנים...הודיה24/09/2007
היייייייי
יש לי בפנים פצעים לבנים כאלו קטנים בצבע לבן ואני חושבת שזה פצעי חום אני רק חושבת או שאני נותנת את השם הזה ....אז מה אני יכולה לעשות שזה יעבור כי זה לא עובר אני מקווה שהבנת מה שאמרתי לך
תודהההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי חום לבנים...
שורי נוימן24/09/2007שלום הודיה
אני לא חושב שיש לך "פצעי חום" ואני לא בדיוק יודע למה את מתכוונת.
אולי את מתכוונת יותר לנקודות לבנות (קומדונים) כמו באקנה?
דרך אגב בת כמה את וכמה זמן את סובלת מהנגעים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
הודיה25/09/2007אמממ אמרתי לך שאני לא בדיוק יודעת איך קוראים לזה בגלל זה קראתי לזה פצעי חום חחח וכן זה פצעים קטנים לבנים כאלו..
אני בת 16 ולאחרונה בם הופיעו לי על הפנים ויש לי פצע לבן אחד שיש לי אותו הרבה זמןן והוא לא עובר מה אפשר לעשות? מקווה שהבנת אותי .....
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
שורי נוימן25/09/2007הודיה
עפ"י גילך והתלונה כנראה מדובר בקומדונים עם ראש לבן.
ישנם בשוק תכשירים שונים לטיפול במצב(אפשר להתייעץ עם רופא עור). אפילו טיפול אצל קוסמטיקאית יכול לעזור.
אם אכן האבחנה היא אקנה (כדאי לבקר אצל מומחה) אז אני גם יכול להמליץ על סדרת AC MEDIS של חברת KAMEDIS
אפשר לקחת גם צמחים סיניים להפחתת הפרשת החלב (שוב כדאי לראות מומחה)
למרות שמחקרים מודרנים לא מראים קשר בין תזונה לאקנה, קלינית אני רואה שמזון מסוים במיוחד ג'אנק מחמיר הנגעים. כמו כן כדי לשמור על הפנים נקיים וחפים ממיקאפ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)