פצעי חום לבנים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי חום לבנים...
    הודיה
    24/09/2007

היייייייי
    יש לי בפנים פצעים לבנים כאלו קטנים בצבע לבן ואני חושבת שזה פצעי חום אני רק חושבת או שאני נותנת את השם הזה ....אז מה אני יכולה לעשות שזה יעבור כי זה לא עובר אני מקווה שהבנת מה שאמרתי לך
    תודהההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי חום לבנים...

הוספת תגובה

• פצעי חום לבנים...

שורי נוימן
    24/09/2007

שלום הודיה

אני לא חושב שיש לך "פצעי חום" ואני לא בדיוק יודע למה את מתכוונת.
    אולי את מתכוונת יותר לנקודות לבנות (קומדונים) כמו באקנה?
    דרך אגב בת כמה את וכמה זמן את סובלת מהנגעים הנ"ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה

הודיה
    25/09/2007

אמממ אמרתי לך שאני לא בדיוק יודעת איך קוראים לזה בגלל זה קראתי לזה פצעי חום חחח וכן זה פצעים קטנים לבנים כאלו..
    אני בת 16 ולאחרונה בם הופיעו לי על הפנים ויש לי פצע לבן אחד שיש לי אותו הרבה זמןן והוא לא עובר מה אפשר לעשות? מקווה שהבנת אותי .....
    תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה

שורי נוימן
    25/09/2007

הודיה

עפ"י גילך והתלונה כנראה מדובר בקומדונים עם ראש לבן.
    ישנם בשוק תכשירים שונים לטיפול במצב(אפשר להתייעץ עם רופא עור). אפילו טיפול אצל קוסמטיקאית יכול לעזור.
    אם אכן האבחנה היא אקנה (כדאי לבקר אצל מומחה) אז אני גם יכול להמליץ על סדרת AC MEDIS של חברת KAMEDIS
    אפשר לקחת גם צמחים סיניים להפחתת הפרשת החלב (שוב כדאי לראות מומחה)
    למרות שמחקרים מודרנים לא מראים קשר בין תזונה לאקנה, קלינית אני רואה שמזון מסוים במיוחד ג'אנק מחמיר הנגעים. כמו כן כדי לשמור על הפנים נקיים וחפים ממיקאפ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו