סימני מתיחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני מתיחה
    mikmik
    28/09/2007

יש לי סימני מתיחה כבר הרבה שנים ומה לא ניסיתי..... משתמשת בשמנים, לוקחת גם רטינול (האמת שזה קצת עזר לי), אבל קצב ההתפשטות של הסימנים פשוט מפחיד, אני לא בהיריון ולא הייתי, לא אחרי דיאטה, לבנות המשפחה שלי מעולם לא היו סימנים (עד כמה שידוע לי) ואני לא עושה פעילות גופנית מאומצת....
    קראתי הרבה על הנושא, והעובדה שהרפואה הקונבנציונלית שוללת אפשרות לטשטוש מלא של הסימנים די מתסכל ומייאש.
    השאלה שלי היא האם יש טעם להמשיך ולנסות לטפל בסימנים (כשהם כבר לבנים, בולטים מאוד ומכוערים)? - קראתי על תרופות טבעיות כמו חמאת שיאה ושמן רוז היפ שהם מומלצים במיוחד לטיפול בעור פגוע.
    מעניין אותי לדעת אם יש מישהי שהקרמים, השמנים ושאר תרופות הפלא עזרו לה, אפילו קצת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני מתיחה

הוספת תגובה

• סימני מתיחה

אמיר קלי
    30/09/2007

אין לי ניסיון בטיפול בסימני מתיחה ולצערי אני לא יכול לבשר לך על טיפול מוצלח שאני מכיר. שמן רוז היפ,חמאת שיאה הם אכן מומלצים אבל אין לי הכרה אישית שהם באמת עוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיקמיק (סימני מתיחה)

שלי
    13/10/2007

היי. רוב הנשים סובלות מסימני מתיחה וזה באמת מתסכל. גם אותי. כרגע אני גם מחפשת דרך לפתור את זה. שאלתי רופא עור לגבי העניין-אמר כי אין פיתרון לזה. שאלתי למה כבר לא ממציאים איזה תרופה?! זה ממש מעצבן. לא הייתה לו תשובה. בכל אופן, התחלתי למרוח רטאויט. נראה. אולי יקרה נס עוד כמה חודשים. אשמח אם תעדכני אותי לגבי משהו אפקטיבי, אם תמצאי. המייל שלי: [email protected] ביי בינתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו