איך למשוך חצ'קון תת עורי ענק החוצה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך למשוך חצ'קון תת עורי ענק החוצה?
    נועה
    04/02/2010

הסתבכתי... כבר כמה שנים שיש לי מעיין כדור מוגלה תת עורי במפשעה, הנובע מצמיחת שערה הפוך, לאחר מריטה. כן כן כבר כמה שנים, מדי פעם הוא כאילו מנסה לצאת ואז חוזר פנימה ונרגע. עכשיו הוא שוב מנסה לצאת אך הוא (הכדור מוגלה, אני מניחה) ממש מתחת לשכבות העור העליונות. אנא הושיעו! איך מושכים החוצה- מה שנקרא "שיוציא ראש". האם לא להמתין עד ההזדמנות הבאה ופשוט להתחיל לדקור עם סיכה מחוטאת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך למשוך חצ'קון תת עורי ענק החוצה?

דוד פרלה
    05/02/2010

נועה שלום,
    עדיף לא לפוצץ לבד במצבים אלה,במידה ויש צורך רופא העור ינקז את המוגלה,
    בפוליקוליטיס -דלקת בזקיק השערה טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף הורדת הדלקתיות ויצור המוגלה בגוף, ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצ'קון פנימי וכואב נורא

ריקי
    17/10/2013

זקוקה נואשות לעזרה, צמח לי חצ'קון פנימי ענקי וכואב נורא על השפה החיצונית של הפות. זה לא נראה שהוא עומד להתפוצץ, מתקשה ללכת או לשבת...הוא אדום וכואב נורא, איך מביאים לכך שזה יתפוצץ? הצילווו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצ'קון פנימי וכואב נורא - תגובה

דוד פרלה
    17/10/2013

ריקי שלום[
    פני לרופא עור לאבחון וטיפול,
    טיפול ברפואה סינית יכול לעזור למניעת התופעה בעתיד,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו