אדמומיות, נפיחות ,יובש וגירוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות, נפיחות ,יובש וגירוד
    אולגה
    09/02/2010

שלום, בני בן 6.5 חודשים לפני כ-3 שבועות הופיע כתם אדום יבש, דומה לפטרייה, ועם הזמן האדמומיות והיובש הגיע לכל איזור הלחיים והסנתר. בהתחלה חשבתי שזה נובע מהרוק שהוא מפריש. רופאת ילדים המליצה לנו למרוח שמן זית. כמו כן מרחתי לו דרמוקול ושום דבר לא עזר זה כל הזמן נעשה עוד יותר גרוע, לפעמים הוא קצת משתעל גם (אני לא יודעת אם זה קשור). היום בלילה הוא כמעט ולא ישן, התחיל להתגרד והאדמומיות הגיע עד לעיינים , הם גם התנפחו. היינו אצל רופא והוא נתן לנו מיקס מ- 3 משחות יו-לקטין , טופיסלן ועוד משחה אחת. מה עוד אפשר לעשות במצב הזה? אני מבינה שבמשחה יש סטרואידים . האם יש דרך אחרת לטפל בבעייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

דוד פרלה
    12/02/2010

אולגה שלום,
    יובש אדמומיות וגרד הם מאפינים של אטופיק דרמטיטיס המכונה אסתמה של העור, סוג של אקזמה עם רקע אלרגי השכיחה מאוד בתינוקות וילדים ,וחולפת במרבית המקרים עם הגדילה.
    הטיפול במשחות המכילות קורטיזון חשוב למקומות מאוד מודלקים שאינם מגיבים לטיפולים אחרים -בכדי למנוע זיהום משני.
    הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור ומשחות טבעיות המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים מנסיוני להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי. באתר שלי תמצאי מחקר שערכתי בנושא.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו