מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנפחות בעורחיה13/02/2010
שלום, אני כבר אובדת עצות ואשמח לתגובתכם... לילדי בן החמש וחצי מופיע מזה כשנתיים פצע על הלחי שמגרד לו (כמה פצעים קטנטנים יחד) ורופא המשפחה אמר שזה אטופיק דרמטיטיס ונתן לנו משחות סטרואידיות (כל פעם משהו אחר).התחילו להופיע על גרד בזרוע וגם פטריה בכף רגל.זה הולך וחוזר.הלכנו להומאופט שאבחן אותו ואמר שזה משהו שקשור בוירוס של מחלת הנשיקה שהיה לו כשהיה קטן. בינתיים אחיו הקטן (בן 3) התחיל להתעורר בבקרים ובכל פעם הוא מנופח במקום אחר (אבל ממש מנופח) ויש נקודה קטנה כמו עקיצה. (יש פה 6 נפשות ואף אחד לא נעקץ ואין פה חרקים או יתושים).רופא המשפחה אמר שזה אטופיק דרמטיטיס ורופא אלרגיה שלל כל אלרגיה וגם שלל אטופיק דרמטיטיס.אמר שזו תגובה שכזאת לעקיצות. מי יכול לעזור לי? אני לא יודעת איזה סוג של רופא יכול לעזור. היום התעורר שוב עם אוזן חמה, מנופחת כולה ואדומה.הצילו!!!!!תודה רבה, חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות בעור
אמיר קלי13/02/2010על פי התיאורים יש לבן שלך סוג מסויים של תגובה אלרגית.תכופות לא מוצאים אלרגיה ספציפית בבעיות כאלו וגם אטופיק דרמטיטיס הינה אלרגיה לא ספציפית כלאמר אין תגובה אלרגית לאלרגן מסויים אלא קיים ייצור של תגובה אלרגית ללא קשר לאלרגן.לרפואה הסינית יש אחוז הצלחה גבוהה מאוד בטיפול בבעיות של אלרגיה או תגובות אלרגיות.אני מציע שתפני למומחה עור המתמחה ברפואה סינית כיון שיש סיכוי גבוהה לטיפול בבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)