מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים כהים בפנים עקב תגובה אלרגיתענבר17/02/2010
היי אני בת 19 , חיילת, ומעולם לא היו לי בעיות עור לפני כן.
לפני כחודש וחצי בערך מרחתי קרם עיניים חדש באיזור שמתחת לעיניים והלכתי לישון. בבוקר התעוררתי וגיליתי שכל האיזור התנפח משמעותית ונהיה אדום ושורף.
הרופא הביא לי תרופות אנטיהיסטמיניות וטופלתי בקרם סטרואידי בטאקורטן למשך 3 ימים.
הנפיחות ירדה לגמרי והאדמומיות נעלמה, אך כעת נותרו לי כתמים חומים כהים לפי הצורה של העור שהתנפח, והעור נראה נפול וכהה.
אני משתמשת כעת בקרמים עדינים שאמורים לשפר את המראה אבל זה לא באמת עוזר.
אני ממש מדוכאת מהמראה של פניי ואני בטוחה שהמצב הנפשי לא תורם לשיפור..
הבנתי שהעור מתחת לעיניים מאוד עדין ושהסיכוי שיחזור לקדמותו קטן. האם זה נכון?
אודה לכל עזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים כהים בפנים עקב תגובה אלרגית
דוד פרלה17/02/2010ענבר שלום,
העור יכול לחזור לקדמותו ,לעיתים לוקח יותר זמן באזורים רגישים, הפני את השאלה גם לפורום רפואת עור אסתטית ,קיימים גם קרמים רפואיים העוזרים להבהרת כתמים ,תתיעצי עם רופא עור המתמחה באסתטיקה,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)