מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם דיקור סיני מרפא פסוריאזיס?פז22/02/2010
שלום רב,
יש לי נגעים בירכיים ומרפקים.
כבר 5 שנים שאני לא מטפלת כלל במשחות סטרואידים כי עם סיום הטיפול גיליתי שהנגעים חוזרים ולעיתים אף חלה החמרה.
לפני 3 חודשים הופיע נגע חדש קטן באחד הפרקים בגב כף היד
פניתי לדיקור סיני בתקווה למזור
אני מטופלת כבר 3 חודשים בדיקור סיני בשילוב עם משחות וצמחים (של "זן צמחים")
עד כה ההישג שהושג הוא ירידה בגרד וקצת בקשקשת. צבע העור לעיתים דוהה אך לרוב נותר אדום.
גודל הנגעים נותר ללא שינוי ואף אחד הנגעים שהיה כמעט בלתי נראה במרפק ימין גדל משמעותית
יחד עם זאת - הנגע החדש נעלם כמעט לגמרי!!!
אודה למענה לשאלותיי:
1. האם קצב הריפוי במקרה שלי סביר או איטי מידי ?
2. בתוכנית הבוקר של דץ ציין ד"ר פרלה שהדיקור הסיני יעיל במקרה של מניעה ולא של טיפול - למה הכוונה? האם מומלץ קודם למרוח משחות סטרואידים כדי להעלים את הנגעים ורק אז להמשיך בדיקור הסיני?
3. האם דיקור סיני באמת יכול להעלים את הנגעים? מה הסיכויים?
4. האם מומלץ לשלב משהו מהרפואה המערבית יחד עם הדיקור הסיני או דיקור סיני עם שילוב של תחום אחר ברפואה האלטרנטיבית?
אודה להתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם דיקור סיני מרפא פסוריאזיס?
אמיר קלי22/02/2010אין אפשרות לטעון על "ריפוי" פסוריאסיס ברפואה סינית או בכל שיטה אחרת.מצד שני ניתן בהחלט להפחית בצורה משמעותית את הופעת הנגעים ופעילות המחלה.בהחלט חשוב לעיתים בטיפול לשלב כוחות ולטפל גם ברפואה סינית שלה השפעה לטווח ארוך יותר וגם ברפואה קונבנציונלית שלה השפעה קצרת טווח.שילוב נכון בין השניים נותן השפעה יעילה ויציבה יותר לשנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)