יבלות קטנות ממש בצידי הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלות קטנות ממש בצידי הפה
    אניהו
    26/03/2010

לפני כמה חודשים גדל לי משהו כמו הרפס בצידי הפה, לא מגרד והעור נהיה יבש באזור . הדבר קורה לי כל כמה שנים אבל תמיד עובר מהר. טיפלתי בזובירקס בעקשנות מאז ועד עכשיו ושמתי לב שהמשחה מקטינה את יבלות אבל זה לא נעלם וכשאני מפסיק זה כנראה גדל לאט. הלכתי לרופאת עור והיא אמרה שזה סוג של יבלת ויראלית אבל זה קטן מידי אז להפסיק עם הזובירקס כי זה לא קשור ולתת לזה לגדול כדי שיוכלו להסיר עם חנקן נוזלי או מחט חשמלית. ושזה לא מידבק.
    האם זה בטוח יבלת ויראלית?כמה נקודות קטנטנות צמודות שטוחות בשני צידי הפה .ממש קשה לראות את זה וזה לא מפריע אבל אני מפחד שזה מידבק או שזה יגדל. מדי פעם העור מתקלף כזה.
    מה אפשר לעשות. קראתי שאפשר לשים חלב תאנה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלות קטנות ממש בצידי הפה

הוספת תגובה

• יבלות קטנות ממש בצידי הפה

דוד פרלה
    27/03/2010

שלום,
    זובריקס בד''כ ניתן להרפס ולא ליבלות ויראליות ולכן עקוב אחרי הנחיות הרופאה.
    אכן חלב תאנה הינה תרופת סבתא העוזרת ליבלות ויראליות, הבעיה בד''כ היא הנטיה של היבלות לחזור אחרי שמסירים אותם, טיפול בצמחי מרפא אנטי ויראלים ודיקור [ הניתנים לאחר אבחון ]המחזקים את המערכת החיסונית ומאזנים את הגוף עוזר מנסיוני למניעת החזרתיות של היבלות,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו