רקאוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רקאוטן
    דניאל
    28/03/2010

שלום רב,
    אני בת 15 וחצי ולוקחת רקאוטן כ-3 וחצי חודשים. אני לא ממש סבלתי מפצעי בגרות,אפילו כמעט ולא אבל לקחתי רקוטןן בגלל חברה שדרבנה,כבר אחרי חודש זה ניקה לי את כל הפנים (סבלתי במיוחד בפצעים קטנים במצח),והתנקה לי גם לאורך כל הידיים שסבלתי גם שם.
    יש לי בעיה עם חודשים הרופא שלי,הוא קבע איתי 5,ועכשיו הוא הוסיף לי עוד חודש וזה כי הוא רוצה לתת את המקסימום ואני מפחדת כי זה הורס את הכבד. וזה לא הכל עם הרופא, לרופא של החברה שלי הות תמיד דואג,שואל והיא חייבת לבקר אצלו לעומת הרופא שלי שלא אכפת וללולא חברה שלי לא הייתי יודעת כמה דברים שאני צריכה להימנע בזמן הרקאוטן (כמו חשיפה לשמש וכו').הוא נתן לי מרשמים לעוד 3 חודשים ואני לא צריכה לבוא אליו בכלל עד סיום הלקיחה,לעומת הרופא של חברה שלי שאכפת לו.
    האם הרופא שלי באמת בסדר?האם אני יכולה לבחליף רופא-אם בכלל אני צריכה?האם אני יכולה להפסיק עוד איזה חודש את הטיפול כי באמת אני לא ממש צריכה אותם כבר???

תודה מראש על התשובות.
    וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רקאוטן

הוספת תגובה

• רואקוטן

אמיר קלי
    28/03/2010

שלום דניאל
    תפני את השאלה לפורופ רופאי עור
    באופן כללי אם את מרגישה שיש פחות מעקב ותשומת לב לטיפול שלך כדאי להחליף רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו