סבוריאה עיקשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה עיקשת
    מור
    26/05/2010

שלום,
    אני סובלת מזה שנה בסבוריאה בקרקפת בדרגות שונות. תחילה ניסיתי טיפול קונבנציונלי של שמפו טיפולי ומשחות סטירואידים. כשזה לא עזר, התחלתי טיפול של צמחי מרפא, שאותו אני עושה במשך 10 חודשים בערך, ובמקביל שילבתי דיקור סיני. למעט תקופה של בערך חודש כאשר הקרקפת הייתה נקייה לחלוטין, הסבוריאה חוזרת כל פעם ברמה קצת שונה. מהטיפול של הצמחים אני כבר מתחילה להתייאש, ומהדיקור גם איני רואה תוצאות. מה עוד ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה עיקשת

הוספת תגובה

• סבוריאה

דוד פרלה
    26/05/2010

מור שלום,
    סבוריאה הינה תופעה שכיחה המתאפיינת בעור יבש עם קשקשת קלה המופיעים בד''כ בעור הקרקפת וצידי האף והמצח , בחורף בד''כ ישנה החמרה במחלה בגלל היובש , כאשר יש מרכיב דלקתי [ אדמומיות ] התופעה נקראת סבוריאה דרמטיטיס,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור טיפול חיצוני טבעי ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד מנסיוני במצבים אלה,ישנם צורות ודרכים שונות לטיפול ברפואה סינית בסבוריאה,הרבה גם לפי הניסיון הקליני של כל מטפל,
    במידה ואינך רוצה לנסות רפואה סינית יותר את יכולה לנסות הומהופטיה,או נטורופתיה-גישות טבעיות שונות מרפואה סינית,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו