מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקרחותשגיא31/05/2010
שלום שמי הוא שגיא ואני כבן 20.
מזה מספר שנים אני סובל מסבוראיה המתבטאת בראש ובפנים וגם באוזניים. אני מטופל על ידי שמפו סבוסל וקרם אלידל.
לאחורנה החלה לי שלוש נקודת של קרחות בראש הלכתי לרופא עור ,והרופא אמר לי שזה נובע מכך שיש לי פצעים בראש הוא נתן לי מיניציקולין 100 מיליגרם ושמפו אלפוסיל. עכשיו הוא אמר לי לקחת כדור אחד ביום אחרי ארוחת צהריים,ואת השמפו לשים יום כן יום לא אבל לפני שאני שם את השמפו אלפוסיל לשים שמפו רגיל ואחרי זה הוא אמר לי לשים שמפו נגד קשקשים הנדשולדרסל.אחרי זה הנבתי ממנו שאני יכול לשים שמפו רגיל.
שאלותיי הן:
א.האם אני יכול לשים שמפו רגיל ולא הנדשולדרסל?
ב. אני מצבע פעילות גופנית מידי יום ורציתי לשאול אם אני יכול לחפוף בשמפו רגיל ביום שבו אני לא אמור לשים אלפוסיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות
אמיר קלי01/06/2010סבוריאה נוצרת כתוצאה מהפרשות יתר של חלב(סבום)
במצבים מסויימים של סבוריאה יש נשירה שנמשכת כל עוד יש סבוריאה
לשאלותיך:לא לגמרי ברורה לי השיטה של הרופא אבל אין מניעה להשתמש בשמפו רגיל גם בימים שאתה לא משתמש באלפוסיל
בכל מקרה מניסיוני טיפול ברפואה סינית על ידי צמחים ודיקור מטפל היטב בבעייה לאורך זמן.אם עד היום אין תוצאות משביעות רצון בטיפול הקונבנציונלי כדאי לשקול טיפול אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)