פטריית שמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריית שמש
    מיטל
    23/06/2010

שלום וברכה.
    יש לי על הגב פטריית שמש כבר מלפני שנה / שנתיים בערך. ועשיתי בדיקה וזו אכן פטריית שמש
    (אני בת16) הרופא רשם לי בהתחלה שמפו שאני אמורה לחפוף איתו את הגוף והשיער למשך חודש שם המוצר הוא nizoral.וזה לא עזר
    לא מזמן הלכתי לרופא אחר שנתן לי שמפו אחר - agispor. ובנוסף לקח ספריי למיסיל.
    כרגע אני בשבוע השלישי לטיפול ואני לא רואה שינוי מה הסיבה ומה אני אמורה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריית שמש

הוספת תגובה

• פטריית שמש

דוד פרלה
    24/06/2010

מיטל שלום,
    בד''כ נראה בעור כתמים חומים או לבנים שמופיעים על גבי החזה, הצוואר והגב לאחר שיזוף. ברוב המיקרים זו תופעה הנגרמת על ידי פטרית שמר.פטריה זו נקראת "פיטירוספורום אובלה" והיא ניזונה מהחלב השומני שעל העור.
    הפטריה מפרישה חומר כימי המפריע לשיזוף,וכך נוצרים בקייץ כתמים חומים או לבנים על גבי העור באותם מקומות שהפטריה נמצאת. הכתמים הנגרמים על ידי "פטריית השמש" אינם מגרדים, אינם מדבקים ואינם מסכנים את בריאותנו, התופעה עקשנית ולעיתים צרייך מספר שבועות של טיפול,המשיכי בטיפול הרפואי.
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.ואפשר לשלבו במקביל לטיפול הרפואי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו