מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריית שמשמיטל23/06/2010
שלום וברכה.
יש לי על הגב פטריית שמש כבר מלפני שנה / שנתיים בערך. ועשיתי בדיקה וזו אכן פטריית שמש
(אני בת16) הרופא רשם לי בהתחלה שמפו שאני אמורה לחפוף איתו את הגוף והשיער למשך חודש שם המוצר הוא nizoral.וזה לא עזר
לא מזמן הלכתי לרופא אחר שנתן לי שמפו אחר - agispor. ובנוסף לקח ספריי למיסיל.
כרגע אני בשבוע השלישי לטיפול ואני לא רואה שינוי מה הסיבה ומה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריית שמש
דוד פרלה24/06/2010מיטל שלום,
בד''כ נראה בעור כתמים חומים או לבנים שמופיעים על גבי החזה, הצוואר והגב לאחר שיזוף. ברוב המיקרים זו תופעה הנגרמת על ידי פטרית שמר.פטריה זו נקראת "פיטירוספורום אובלה" והיא ניזונה מהחלב השומני שעל העור.
הפטריה מפרישה חומר כימי המפריע לשיזוף,וכך נוצרים בקייץ כתמים חומים או לבנים על גבי העור באותם מקומות שהפטריה נמצאת. הכתמים הנגרמים על ידי "פטריית השמש" אינם מגרדים, אינם מדבקים ואינם מסכנים את בריאותנו, התופעה עקשנית ולעיתים צרייך מספר שבועות של טיפול,המשיכי בטיפול הרפואי.
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.ואפשר לשלבו במקביל לטיפול הרפואי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)