מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיערlina04/11/2007
שלום,
אני מבקשת ייעוץ דחוף.
יש לי נשירת שיער, זה התחיל בחודש יוני האחרון ועדיין נמשך. אותו סיפור היה בשנה שעברה באותה התקופה. ואז קיבלתי כל מיני אנטיביוטיקות ומשחות עם סטרואידים.
ממה שנראה לי זה משהו פנימי, שכן זה מתחיל עם תחושת צריבה קשה בגב עליון באיזור השכמות. ובצידי העורף. גירוד חזק מתחיל בחלק הקרקפת הקדמי וצדדים. שפתיים מתפוצצות כמו מחוסר נוזלים למרות שאני שותה 2 ליטר ליום. חום ועיניים אדומות ושורפות כמו מעייפות. ותחושת עייפות שכן השריפה בגב מעירה אותי משינה. זה נמשך כמה ימים ומייד לאמר מכן מתחילה נשירה מסיבית.
נתנו לי אנטיביוטיקות שונות, השנה עוד לא ניסו את זאת שהשפיעה נראה לי שנה שעברה Fluconazole 50mg x 28 tab
המשחות הן: Trimovate, Eumovate, Dermovate, scalp app: with acid & steroids.
אחד מהרופאים אמר לי שהתכשיר לקרקפת מכיל סטרואידים וזה גם מוריד מייד את השכבה הראשונה של העור וגורם לנזק. אז זה ממש מפחיד, אבל כשהפסקתי את האנטיביוטיקות שלקחתי חודשיים Speranox אחרי שלושה שבועות בערך, כל "סרט" חוזר על עצמו ממש בימים האלה. ואני ממש בהיסטריה, שכן שנה שעברה אחרי הטיפולים השיער שוב צמח והתמלא. וגם עכשיו היו נראה שהנשירה הפסיקה כמעט לא לגמרי אז כבר קיוויתי לטוב, אבל עכשיו אני מוטרדת.
אני נמצאת באנגליה אז אולי הטיפולים שלהם שונים?
בכל אופן הם לא עושים בדיקה עור מהקרקפת, סתם מעריכים ונותנים אנטיביוטיקה ואלה הם רופאים מומחים לעור. כלומר אין למי לפנות מעל...
אז אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ דחוף.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
אמיר קלי04/11/2007יש באנגליה מומחה לבעיות עור ושיער בעזרת רפואה סינית בשם MAZZIN AL HAFAJI
תבדקי יש לו אתר באינטרנט
תוכלי לפנות אליו לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)