שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יסמין
    03/07/2010

שלום רב לאחותי התאומה יש ברגל שמאל אגזמה המון שנים היא מטפלת והיא לא מצליחה לצאת מזה היום הייתי אצלה היא קנתה נעליים חדשות מקופסא עדיין הם היו וביקשתי ממנה לנעול לראות ובמקרה לקחתי את הנעל שבה יש לה את האגזמה אבל לשניה שמתי את הנעל על הרגל והורדתי מיד אחרי חצי שעה ניגבתי את הרגל עם מגבון לח שהיה לי וכשהגעתי אחרי שלוש שעות הביתה שפכתי כלור בתוך האמבטיה הכנסתי את שתי הכפות רגליים שלי ושיפשפתי רגל ברגל שטפתי וזהו אני שואלת עם אפשר להידבק מאגזמה בדרך שבה נהגתי שנעלתי את הנעל שלה לשניה היא אפילו לא הלכה איתה עדיין מה שכן לפני שהיא קנתה היא נעלה אותה בחנות זה בטוח ואני שואלת עם זה ששפכתי כלור זה מחטא את הרגליים או שאין קשר לכלום
    תודה וערב טוב ליאת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

אמיר קלי
    04/07/2010

פטרת (אקזמה) של הרגל לא מדביקה כל כך מהר
    גם אנשים שנחשפים זמן הרבה יותר ממושך לא תמיד נדבקים
    הסיכוי שנדבקת קלוש ביותר ועל כל מקרה חיטוי הרגל במגבון ובכלור מוודא שלא תידבקי
    לא כל אקזמה היא מדבקת יכול להיות שהגורם אצלה הוא לא פטרייתי ואז אין הדבקה כלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו