מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיסמין03/07/2010
שלום רב לאחותי התאומה יש ברגל שמאל אגזמה המון שנים היא מטפלת והיא לא מצליחה לצאת מזה היום הייתי אצלה היא קנתה נעליים חדשות מקופסא עדיין הם היו וביקשתי ממנה לנעול לראות ובמקרה לקחתי את הנעל שבה יש לה את האגזמה אבל לשניה שמתי את הנעל על הרגל והורדתי מיד אחרי חצי שעה ניגבתי את הרגל עם מגבון לח שהיה לי וכשהגעתי אחרי שלוש שעות הביתה שפכתי כלור בתוך האמבטיה הכנסתי את שתי הכפות רגליים שלי ושיפשפתי רגל ברגל שטפתי וזהו אני שואלת עם אפשר להידבק מאגזמה בדרך שבה נהגתי שנעלתי את הנעל שלה לשניה היא אפילו לא הלכה איתה עדיין מה שכן לפני שהיא קנתה היא נעלה אותה בחנות זה בטוח ואני שואלת עם זה ששפכתי כלור זה מחטא את הרגליים או שאין קשר לכלום
תודה וערב טוב ליאת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
אמיר קלי04/07/2010פטרת (אקזמה) של הרגל לא מדביקה כל כך מהר
גם אנשים שנחשפים זמן הרבה יותר ממושך לא תמיד נדבקים
הסיכוי שנדבקת קלוש ביותר ועל כל מקרה חיטוי הרגל במגבון ובכלור מוודא שלא תידבקי
לא כל אקזמה היא מדבקת יכול להיות שהגורם אצלה הוא לא פטרייתי ואז אין הדבקה כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)