בבקשה תענו זה דחוף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו זה דחוף!!!!
    יעל
    15/07/2010

האם נשירת שיער בגבות היא אחד מהסימנים למחלת הסרטןן?????????
    ***** חשוב לציין שהגבות שלי נשרו טיפה אבל לא לגמרי, וזה קרה לפני כמה חודשים וזה הפסיק מאז, יש לי עדיין שיער בגבות ולא רואים הבדל, אבל פשוט הם קצת הדלדלו במיוחד בתחילת הגבה אבל אני מפחדת שזה יחזור וימשיך.
    כמובן שאני אלך לרופא עור, אבל בינתיים תענו לי האם זה סימן לסרטן???!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו זה דחוף!!!!

הוספת תגובה

• אלופציה

דוד פרלה
    16/07/2010

יעל שלום,
    לא זה לא סימן לסרטן ולא מסוכן ,יותר סימפטום של מתח, התופעה נקראת אלופציה אראטה,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור ועידוד צמיחת השיער. בשלב הראשוני צריך לפחות 3 חודשי טיפול ,לעיתים ההטבה גדולה כבר בחודש הראשון,תלוי בחומרת התופעה ומהלך המחלה,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר, אבל תענה זה חשוב!!

יעל
    16/07/2010

נכון מאוד, אני בשנה הזאת בתקופה של מתח ולחץ כל הזמן
    וכנראה שזה נוצר עקב זאת..
    אתה יכול בבקשה להגיד לי בערך מה עושים במצב הזה?!
    או שאתה מעדיף שאני אלך לרופאת עור?
    אני מפחדת שאני אלך לרופא עור שימליץ לי משהו לא טוב וזה יעשה את ההפך הגמור ממה שקורה לי עכשיו - שזה יצמיח לי יותר מידי שיער
    == גם אני יכולה להוסיף שהשיער שלי גם נושר המון! והוא נהיה דק ממה שהוא היה.
    אתה יכול להפנות אותי למקום טוב או פשוט להביא לי מוצרים טובים שמתאימים לבעיה שלי?
    ואני לא יכולה טיפול שעולה יקר, ואם הגיל חשוב אני בת 17
    שיהיה לך יום טוב ושבת שלום!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו