מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקיצת חרק לא ברורה-דחוףרעות17/07/2010
לפני כשבועיים הנחתי מתחת למיטתי קרש אשר ייצב את המיזרן עליו אני ישנה, מאותו היום שהנחתי אותו שמתי לב שבכל בוקר אני מתעוררת עם עקיצות מוזרות ויחסית גדולות יותר מעקיצות יתושים. כל פעם הייתי פשוט מורחת אלווורה להרגיע את המקום ולא ממש ייחסתי חשיבות כי לאחר כמה שעות העקיצות נעלמות לי. השיא היה וכאן הדבר שאכן מטריד אותי, שלפני יומיים התעוררתי עם עקיצה במקום אחד לשם שינוי והעקיצה הייתה סימטרית יחסית, במשך אותו היום שוב מרחתי אלוורה והתנהלתי כרגיל ללא כל הפרעה מצד העקיצה... לקראת הערב פשוט חשכו עיניי. בפעם הראשונה העקיצה של אותו היום פשוט נעשתה ממש גדולה אדומה וממש לא נעימה ועוקצת כמו כן מישום מה פתאום קלטתי שבאותו אזור בגוף בדיוק רק בצד השני מופיעה לה עקיצה דומה שלא הייתה כשהתעוררתי באותו היום משינה אני מצרפת תמונות להמחשה ועמכם הסליחה אך חייבת לדעת מה זה??? חשבתי שאולי זה פשפש המיטה שבעצם דרך אותו הקרש הוא הגיע כי אחרת אין לי הסבר לכל מה שקורה. ניקיתי את החדר קירצפתי אותו בתקווה שאולי בכל זאת בגלל הניקיון הטפיל ייעלם...אני אובדת עצות .שכחתי לציין שברגע שהבנתי שאולי הקרש שהנחתי הוא הגוררם לכך אני פשוט זרקתי אותו מהחדר לזבל...ושוב מצרפת תמונות להמחשה. זקוקה לעזרה דחוף. (שכחתי לציין שבפעם השלישית בערך שהבנתי שנעקצתי פתאום חשתי מחנק והשתעלתי המון זאת פעם אחת רק הייתה כזאת תגבה מאז בכל עקיצה אין תגובה של שיעול או חנק. מחכה דחוף לתשובתכם. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונות-המשך
רעות17/07/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות המשך
רעות17/07/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-
רעות17/07/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-
רעות17/07/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקיצת חרק לא ברורה-דחוף
אמיר קלי19/07/2010קשה לאבחן עקיצות באינטרנט וזו לא ההתמחות שלי.אני מציע שתיפני לרופא עור לצורך ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)