עקיצת חרק לא ברורה-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקיצת חרק לא ברורה-דחוף
    רעות
    17/07/2010

לפני כשבועיים הנחתי מתחת למיטתי קרש אשר ייצב את המיזרן עליו אני ישנה, מאותו היום שהנחתי אותו שמתי לב שבכל בוקר אני מתעוררת עם עקיצות מוזרות ויחסית גדולות יותר מעקיצות יתושים. כל פעם הייתי פשוט מורחת אלווורה להרגיע את המקום ולא ממש ייחסתי חשיבות כי לאחר כמה שעות העקיצות נעלמות לי. השיא היה וכאן הדבר שאכן מטריד אותי, שלפני יומיים התעוררתי עם עקיצה במקום אחד לשם שינוי והעקיצה הייתה סימטרית יחסית, במשך אותו היום שוב מרחתי אלוורה והתנהלתי כרגיל ללא כל הפרעה מצד העקיצה... לקראת הערב פשוט חשכו עיניי. בפעם הראשונה העקיצה של אותו היום פשוט נעשתה ממש גדולה אדומה וממש לא נעימה ועוקצת כמו כן מישום מה פתאום קלטתי שבאותו אזור בגוף בדיוק רק בצד השני מופיעה לה עקיצה דומה שלא הייתה כשהתעוררתי באותו היום משינה אני מצרפת תמונות להמחשה ועמכם הסליחה אך חייבת לדעת מה זה??? חשבתי שאולי זה פשפש המיטה שבעצם דרך אותו הקרש הוא הגיע כי אחרת אין לי הסבר לכל מה שקורה. ניקיתי את החדר קירצפתי אותו בתקווה שאולי בכל זאת בגלל הניקיון הטפיל ייעלם...אני אובדת עצות .שכחתי לציין שברגע שהבנתי שאולי הקרש שהנחתי הוא הגוררם לכך אני פשוט זרקתי אותו מהחדר לזבל...ושוב מצרפת תמונות להמחשה. זקוקה לעזרה דחוף. (שכחתי לציין שבפעם השלישית בערך שהבנתי שנעקצתי פתאום חשתי מחנק והשתעלתי המון זאת פעם אחת רק הייתה כזאת תגבה מאז בכל עקיצה אין תגובה של שיעול או חנק. מחכה דחוף לתשובתכם. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקיצת חרק לא ברורה-דחוף

הוספת תגובה

• תמונות-המשך

רעות
    17/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונות המשך

רעות
    17/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-

רעות
    17/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-

רעות
    17/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקיצת חרק לא ברורה-דחוף

אמיר קלי
    19/07/2010

קשה לאבחן עקיצות באינטרנט וזו לא ההתמחות שלי.אני מציע שתיפני לרופא עור לצורך ברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו